Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cuma, gecesi, günü

Cuma Günü Ve Gecesi...

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cuma Günü Ve Gecesi...

arkadaşlar bu olay benim başıma geldi bizzat ben kendim yaşadımbu olayı şimdide sizinle paylşmak istedm

şimdi okulda bi arkadaş dediki pi bozuk parayı koyup 666 ya kadar sayınca para kalkıyor dedi bizde meraktan yapmaya kara verdik kim sayacak kim sayacak beni seçtiler bende kabul ettim
işte saymaya başladık say say say say bitmiyor offf nse en sonunda biti bi baktk parada ne bir kalkma ne de bir hareket vardıben zatn ilk başta saçmalamayın demştm
sonra baktk para hareket etmedi ben dedim ki bakn olum işte ben size dedm inanmaın böle şeylere
ama o akşam gece nler oldu bi bilsenizzzz

ben o akşm bi ateşlendm ateşm çıktı daha 4 sınftm galba ama böle beni hastahaneye götürdüler ben ateştn iğne yedmm 2 gün hastahanede yattım bi de okulun sonlarına doğru kış falanda değil mayıs ayının sonlarına doğruydu

ben bunun şeytandan deilde yani böyle bir şeye inanıp merakmzdn saydığmz için sayanda ben olrduğum için Allah'ın bna ihtiyacım olan bi cezasıydı

_iReM_
:::sAyGıLaR:::

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com