Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atladı, belgeseli, çocuklar, deliren, diyerek, kattan, oynayarak, pokemon, pokemonum

Pokemonum Diyerek 5. Kattan Atladı ! Pokemon Oynayarak Deliren Çocuklar Belgeseli !:D

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pokemonum Diyerek 5. Kattan Atladı ! Pokemon Oynayarak Deliren Çocuklar Belgeseli !:D

Pokemon oynarken deliren çocuk

kilis'te, kendini çizgi film kahramanı pokemon zanneden 7 yaşındaki seda aykanat, apartmanın 5 katından atladı 500 evler semtindeki evlerinin önünde pokemon kartlarıyla oynayan ilkokul 1 sınıf öğrencisi seda arkadaşlarına, "ben süper pokemonum şimdi pokemon gibi uçacağım" dedi daha sonra apartmanın 5 katına çıkıp, "bakın nasıl uçuyorum ben pokemonum" diyerek kendisini boşluğa bıraktı

kendini 'pokemon' zanneden 4 yaşındaki ferhat, 7 kattan 'havalandı' 21 metre uçan pokemon ferhat yumuşak yere düştü de, sadece kırık ayakla kurtardı

şans eseri yumuşak zemine 'çakılan' ferhat'ın sol bacağının kırıldığı belirlenirken, sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı halen çocuk cerrahi servisinde tedavisi süren ferhat, "neden düştün" diye soran doktoru selahattin toktaş’a olayı şöyle özetledi: "ben pokemon’um ve pokemon gibi uçtum"

Pokemoncu 2 arkadaş sen pikachu diyerek pokemon diyerek camdan atlayamazsın diye iddalaşır, çocuk cama çıkıp ''Pokemonnnn'' diyerek atlar çocuğun son hali ayağı kırık yatakta yatıyordu Bu alıntı değil ama diğerleri alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com