Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başbakanın, methiyeleri, sayın

Sayın Başbakanın Methiyeleri

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sayın Başbakanın Methiyeleri

SAYIN BAŞBAKANIN METHİYELERİ Sayın Başbakan ve ekibi tarihin hiçbir devrinde yaşanmamış ve yaşanması imkânsız olan “açılım projesi”ni hayata geçirebilmek adına var gücüyle çalışıyor Parti ve sivil toplum kuruluşlarından aldığı destekle de yetinmeyen başbakan sözde aydınlar ordusunun yanında ard arda düzenlediği kahvaltılarla da bazı sanatçı ve oyuncuları da arkasına aldı Düzenlenen bu kahvaltılara katılan sanatçı ve oyunculara baktığımda kaçının bölücü terör örgütü pkk’ya karşı operasyonlara katıldığı malumunuz ortada Hatta içlerinde batı illerimizde dahi arkalarında özel koruma olmadan adım atmayanlar bile var Bu durum karşısında halkın içerisine korumasız inemeyen insanların milletin ve ülkenin güvenlik sorunu konusunda ne kadar bilgileri olduğu aşikârdır Bir bakın davetlilere İçlerinde kaç tanesinin oğlu veya kardeşi bölücü terör örgütüne karşı dağlarda vatanını savunurken şehit düşmüştür? İşte tablo bu denli ortada iken başbakanın “artık analar ağlamayacak, artık kan dökülmesin” gibi ağzına doladığı sloganlarla millete tanıttığı açılım projesine sırf destek sağlamak amacıyla toplantılar düzenlemesi çözümden daha çok çözümsüzlük üretmektedir Hatta eski köye yeni adetler getirmekten başka bir işe yaramamaktadır Evet… Eski köye yeni adet diyorum Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğünü ve askeriyle – polisiyle Türk milletini hedef alan bölücü teröristleri bugüne kadar yaptıklarından pişman olmadıkları halde zafer kazanmış gibi Habur’da karşılayıp, elleri kolları serbest bırakılmaları AKP harici hiçbir hükümet döneminde yaşanmamıştır Peki! Helikopter kazası (kaza mı suikast mı belli değil) sonucu vefat eden yüreği vatan ve millet aşkıyla kavrulmuş bir Anadolu yiğidinin, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un evinin bulunduğu Taceddin Dergâhı’na defnedilmesine imza atmaktan kaçan Kültür Bakanı, bölücü terör örgütü PKK paçavraları altında ve bebek katili İmralı canisinin resimleri önünde konser veren Şirvan Perver’e sahip çıkması eski köye yeni adet değil de nedir? Ya da Sayın Başbakanla Kültür Bakanının aynı şekilde konserler veren Türkiye Cumhuriyeti Devleti hakkında ileri – geri konuşan ve Fransa’da vefat eden Ahmet Kaya’ya duydukları özlemi methiyeler dizerek anlatmalara ne demeli? Açılım paketi uğruna verilen bu kadar tavizin ardından Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Yumurtalık Hâkimi Sefa Mutlu’yu katleden katil Yılmaz Güney denen zata övgüler yağdırması Sayın Başbakanın ve hükümetinin hangi safta yer aldığını açıkça göstermektedir Ve Sayın Başbakan bu toplantıda “Eğer bu ülkenin otoriteleri, Yılmaz Güney’in filmlerine kulak vermiş olsalardı, inanın Türkiye bugün çok farklı yerde olabilirdi…” sözleri maalesef ama maalesef kendinin ve iktidarının acizliğinin göstergesidir Dünya tarihine bakıldığında eli kanlı katile övgüler yağdırıp yâd eden hangi devletin başbakanı vardır? Bu katil eline aldığı silahla Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin adalet savunucusu hâkimini katletmiştir Bunu görmezden gelip şehit hâkimi yâd edip dua edilecek yerde kalkıp suçluyu yani katili övüp yâd etmenin hiçbir açıklaması olamaz Ama ülke bütünlüğünün korunması yerine 32 etnik unsuru dillendirip bütünlüğü kendi eliyle yok etmeye kalkan Sayın Başbakan “açılım projesi” adına maalesef ama maalesef eli kanlı katilleri övmüştür Kendisinden bekleneni yaparak da beni ve benim gibi düşünenleri de şaşırtmamıştır Ben beklerdim ki bugün eli kanlı katillere, vatan hainlerine övgüler yağdırılması yerine adaleti savunan bir başbakan başımızda olsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Eski Gümrük ve Tekel Bakanı Rahmetli Gün Sazak Beyefendi’nin katillerinin araştırılıp bulunup kanun önüne çıkartılmasına enerjisini harcasın Ya da elim bir patlama sonucu kaybettiğimiz Prof Dr Necip Hablemitoğlu’nun katillerinin bulunmasına çaba harcasın Ya da devlete ve millete hizmeti geçmiş hain pusular sonucu kaybettiğimiz diğer vatan evlatlarının katillerinin bulunmasına… Nerde? Nerde hain var, nerde eli kanlı katil var övgüler yağdırılıyor Çok uzağa gitmeye gerek yok! Belki Sayın Başbakanın hafızası o kadar geriye gitmeye yeterli değildir Ya daha geçen sene kaybettiğimiz Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Beyefendi’yi de hafızasından silmiş olması imkânsızdır Bugün Rahmetli Yazıcıoğlu’nun kaza ile mi yoksa suikast ile mi öldürüldüğü konuşuluyor Bir sene geçmesine rağmen konu aydınlatılmış değil Kaza veya suikast ama helikopterin düşmesinin ardından devletin bazı kurumlarında zafiyet olduğu ortada iken zafiyet konusunda sorumlu tutulacak kurumlardan bir tanesinin genel müdürü hakkında dahi soruşturma açılmamış olması Sayın Başbakanın enerjisinin nerelere kaydığının göstergesidir Her şeyi es geçtim Yahu Sayın Başbakan bu eli kanlı katil veya vatan hainlerine kalkıp methiyeler döşerken hangimiz Sayın Başbakanı veya hükümet üyelerinden bir tanesini Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Eski Gümrük ve Tekel Bakanı Rahmetli Gün Sazak Beyefendi’nin kabri başında dua ederken gördük? Veya basın karşısında Rahmetli Gün Sazak Beyefendi için methiyeler döşediğini duyduk? Elbette duymayız Çünkü Rahmetli Gün Sazak Beyefendi, bu milletin bağrından kopmuş, töresiyle, kültürüyle, geleneğiyle yoğrulmuş, milli ve manevi değerlerine sahip yetiştirilmiş Vatan için, Devlet için, Millet için şehit olmuş bir Vatan evladıdır Ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Gümrük ve Tekel Bakanı’ydı Ama Rahmetli Gün Sazak Beyefendi, bugünün başbakanının kendilerine methiyeler düzmesi için canını verip, Şehit olmadı İdealleri ve doğru bildikleri uğruna Şehit oldu Onun içinde Sayın Başbakan’ın methiyesine ihtiyacı yok Bizlerin gönlünden dökülen Fatihalar, Yasinler, Hatimler yetiyor Çünkü biz Gün Sazak Beyefendi’yi hiçbir zaman unutmadık, unutmuyoruz ve unutmayacağız… Hepimizin gönlünde yaşıyor… İşte Sayın Başbakan’ın ve hükümetinin yaptıkları ortada Büyük Türk Milleti’nin bir ferdi olarak “Fikir ve Düşünce Özgürlüğü” hakkımı kullanarak elimden geldiğince yazdım Bu kadar laftan sonra yorumu da sizlere bırakıyorum bırakmasına… Bu vesile ile Rahmetli Gün Sazak Beyefendi ile Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Beyefendi başta olmak üzere Vatan, Millet, Devlet, Bayrak aşkı uğruna şehit edilen Vatan evlatlarını minnetle anıyorum Mekânları cennet, ruhları şad olsun!21 MART 2010Reyhan İŞERİ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com