Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
uyuyamıyor, yıldır

52 Yıldır Uyuyamıyor

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

52 Yıldır Uyuyamıyor

52 yıldır uyuyamıyor

52 yıldır uyuyamıyor !
Bartın'ın Ulus İlçesinde ikamet eden İsmet Ulusoy(69), 18 yaşından beri sinir sisteminin bozulmasından dolayı uyuyamıyor Yıllardır derdine derman aradığını anlatan Ulusoy, doktorların hastalığına bir türlü çare bulamamasından şikâyetçi Gözlerine tam 52 yıldır hiç uyku girmeyen Ulusoy, sağlığının artık iyice bozulduğunu belirterek, "52 yıl önce henüz 18 yaşındayken sinir sistemim bozuldu Geceleri uyuyamamaya başladım İstanbul'daki hastanelere gittim, bana bir kısım ilaçlar yazdılar, bu zamana kadar kesin bir şifa bulamadım" dedi

Ulusoy, gündüzleri çarşıda dolaştığını geceleri ise uyumasa da vücudunu dinlendirmek için yattığını söyledi Ulusoy, Karabük Demir Çelik Fabrikası'ndan emekli olduğunu ve hastalığı nedeniyle 2 yıl önce evlenebildiğini belirtti Ulusoy, tedavi olmak istediğini ve kendisine yardımcı olabilecek birilerini aradığını ifade etti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com