|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
asa, aşamaları, güçlendirme, teknikleri, yapımı |
![]() |
Asa Yapımı Aşamaları Ve Güçlendirme Teknikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asa Yapımı Aşamaları Ve Güçlendirme Teknikleriasa aklımıza geldiğinde; modern büyücüler yani kelime içinde büyü yerine manji kullanmayı gerek duyanlar asanın tamaman bir masal yada saçmalık olduğunu söyleye bilirler ama geniş bir büyü portföyünüz varsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ağaç seçimi: öncelikle buradan şunu belirtmeliyim iki ana gövde üstüne kurulmuş olmak zorundadır çünkü tek bedenli bir asa size enerjisini vermekte zorlanıcaktır tek olan herşey bencildir ![]() ![]() ![]() doğadan yapılan güç hapsolsun kökleri derinlere ulaşan ve anamızı saran bizim içimizde olan bizim yapıldığımız hamurdan can alan artık canınnı benim için kullansın ilk ışıkla kesiyorum seni yeryüzünü o ışıkla terk eder en kötü şimdi bana güçüü ver her devrin yaratıcısı bana izinver doğadan gelen bana yönelsin sen izin verki toprak su ısık görmüş olan artık benim için adansın ![]() ![]() ![]() bildiğiniz duvaları okuyun kendi tanrınıza devamınca ![]() ![]() ![]() doğadan yapılan güç hapsolsun kökleri derinlere ulaşan ve anamızı saran bizim içimizde olan bizim yapıldığımız hamurdan can alan artık canınnı benim için kullansın son ışıkla kesiyorum seni ilk kötülük sende başlar tanrı ışığını alır dünyadan artık herşey daha saklana bilir bana saklama gücünü ver her devrin yaratıcısı bana izinver doğadan gelen bana yönelsin sen izin verki toprak su ısık görmüş olan artık benim için adansın ![]() ![]() ![]() bildiğiniz duvaları okuyun kendi tanrınıza devamınca ![]() ![]() ![]() şimdi devamında öncelikle birçok bilgiden yararlanmalıyız isminizin harfleri içindeki her a harfi için bir yıkdır her y için göz her e için üçgen çizin yıldız yanlız altı köşeli değil her r için ay çiziniz ve devamlı olarak bitirdiğinizde başladığınız nıktadan sonuna kadar bu şekilleri kazıyın yakın nasıl çizerseniz çizin sopanın altını taş ile üstünü ise demir yada metal ile kapatıcaksınız ortasına ise doğum tarihinizde size ait olduğu söylenen taşları bitkileri ve diğer şeyleri koymalısınız yazıtlar muskalar elinize geçen ve kendi içinde enerji barındıran şeyler ama bunlar asa için düzenlenmiş olmalıdır yanlız tek olay her koyduğunuz maddeti dengeliyecek ikişnci madenin konulması gerekliliğidir mesela adam otu koyduysanız ikinci bir zehirli bitki olan zakkumuda koymak zorundasınız ki birbirlerini dengelesinler ben koyulabilecek şeyleri uğraşayım ve başlık altında yazayım yoksa sanırım kimse anlamıyacak bitkiler: -adamotu -baldıran -kırlangıç otu -zakkum -çınar ağacının kökü -ökse otu -anason -defne -hatmi taşlar: -Kuvars Kristali - Ametist - Opal - Sitrin - Lapis Lazuli - Yeşim Taşı - Hematit - Yakut - Akik - Aquamarine - Obsidyen - Aytaşı - Yılan Taşı - Kaplan Gözü - Topaz (Sarı Yakut) - Lal - Aventurin - Turkuvaz - Oniks - Zirkon - Turmalin - Magnezit - Zümrüt - Safir - Azurit - Krizoprase - Elmas - Jasper - Malahit - Olivin (Zebercet) - Pirit - Kalsedon - Kehribar - Mercan taşlarda karşıtlık önemli değildir istediğiniz özelliklerinden yararlanmak için koyunuz yanlız 7 çeşidin üstüne çıkamaz maddeler(canlı uzuvları) -akrep -yılan -örümcek -ölü insan uzuvları (küçük parmak yada,diş olabilir) -horuz tüğü -botnuzlar bu asaya şekil verirken de kullanıla bilir -kedi uzuvları (pençe -kulak yada bütün kafatası) gün doğarken arkadaşlar herzamanki gibi tüm malzemelerimizi bir dağirenin içine ve etrafınada bi ucuna mum bir ucuna toprak ve diğer ucuna kurşun koyun ve başlatın madeler birleşir canlı oluşur canlılar ayrışır toprak değişim başlar bedende ilk tohumla topraktan kan oluşur maddeler birleşir can oluşur şimdi koyduğum her element her canlı her birki bir beden onların güçleri tek bir güç enerjiyi yöneten tenrı al bu asayı ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gün doğdu battı birdaha doğdu ayrı yerlerden toplanmış maddeler bir beden oldu sadece senin iznin ve ışığınla birleşti maddeler enerjileri bir oldu şimdi son made kaldı ben kendi kanımla bağlıyorum onu kendime biz bir uyungibi olalım su gibi berak metalş kada geçirgen olalım ilk ışıktan son ışığa toprak ateş demir birleşsin güç aksın güç benden asaya geçsin ondan bana biz artık tek bir bedeniz ve asaya bir ip bağların ve düyüm atın düyüme kenınızı sürün ve bir düğüm daha biz tekbir bedeniz sen maddeydin kanın yoktu ben canlıydım sende olanlar bende yoktu şimdi birleşiyoruz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|