![]() |
11 Eylülün Talihlileri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Eylülün Talihlileri11 ![]() O sabah; - Firma müdürü o gün oğlu ana okuluna başladığı için ise geç kalmış - Birinin o gün ofis kahvaltısına getirilecek Donut'ları alma sırasıymış - Bayan elemanlardan birinin sabah alarmı çalmamış - Biri kaza yüzünden trafiğe takılmış - Biri otobüsünü kaçırmış - Biri kıyafetini lekelemiş, üstünü değiştirmek vakit almış - Birinin arabası çalışmamış - Biri telefonu cevaplamak için geri dönmüş - Biri çocuğunu hazırlamakta zorlanmış, geç kalmış - Biri taksi bulamamış Ama en etkileyicisi biri o gün ofise yeni aldığı ayakkabıları giymiş,ayakkabı ayağını rahatsız etmiş ve bir eczaneye uğramış, yara bandı almak için !!! Bu gün hayatta olma sebebi olan bandı almak için ![]() ![]() ![]() Su anda trafikte sıkıştığımda, asansörü kaçırdığımda, bir telefona cevap vermem gerektiğinde, yani beni rahatsız eden küçük şeyler olduğunda, Tanrının benim o anda orada olmam gerektiğini istediğini düşünüyorum ![]() Tanrının o an sizi gözetlediğini ve koruduğunu düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|