Siz Böyle Şeyler Yaşadınız Mı?? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Siz Böyle Şeyler Yaşadınız Mı??benim bi kaç tuaf anılarım war we sizlerle paylaşmak istiorm ![]() bunların hepsi gerçektir![]() benim we ailemin başından geçmiştir![]() ![]() önce bu anılarımın sorumlusu olan babaannemden bahsetmek istiormm ![]() babaannem sürekli büyüyle hocayla cinle uuraşan bi insandır![]() ne zaman eline para geçse mutlaka bişey yaptırır![]() ne biliiim nazara falan![]() çoğunlukla bizim için yaptırır we hep ters bişyler olur![]() ![]() ![]() bundan 7-6 yıl önceydi(hala dün gibi) ![]() ![]() biz tatillerden dönüşte babaannemlere uğrardık hep![]() dayımla teyzemde wardı![]() yine öyle bi gündü![]() gittiimizde hemen apar topar eşyaları yerleştirdik![]() ben kendi eşyalarımı yerleştirirken sanki bişeyin warlığını hissettim ama umursamadım![]() aileme de söyleme gereği duymadım![]() akşam oldu yol yorgunuydu herkes erken yatalım dedik![]() herkes uyudu![]() benim o kadar uykum yoktu![]() yattığım yerde dönüp duruordum![]() ama birden önümden siyah cüppeli biri geçti![]() ben önce hiçbir anlam weremedim![]() kalktım we mutfağa dooru yürüdüm![]() ewet o warlık ordaydı ama bana arkası dönüktü![]() yüzünü göremedim![]() hemen yatağıma koştum we pikemi üzerime kapattım odada annemlerin olması bana güç weriordu![]() ama uyuyamıordumm![]() sonunda bi saat kadar ya uyudum ya uyumadım birden bi ürpermeyle uyandım![]() çok korkuordum![]() gözlerimi açtıımda o warlık üzerime dooru eğilmiş bana bakıordu![]() ama ben yarı uyanık yarı uyuyor gibiydim![]() öyle bi korkuyla yerimden kalktımki anlatamam![]() yüzü çok korkunçtu![]() hala unutamıormm![]() sora nasıl uyuduumu hiç hatırlamıormm ama uyandıımda sabah olmuştu![]() herkess uyanmış we beni uyandırmaya çalışıorlardı![]() ben uyanmayınca endişelenmişler![]() onlara gece olanları anlattım![]() ama bana inanmadılar we bunun bi kabus olabileceğini söylediler![]() özellikle dayım hiç inanmadı![]() ama bu konu hakkında gün boyunca tek kelime etmeyen bi kişi wardı![]() babaannem![]() yüzünde tuaf bi ifade wardı![]() neyse yine normal bi günün ardından akşam oldu we yatmaya hazırlandık![]() ben bu sefer gerçekten rahat uyudum we nedenini bilmiorm![]() garip bir huzur wardı içimde![]() sabah olduunda dayımın apar topar eşyalarını topladını gördüm![]() nereye die sorduk ama cewap wermedi![]() ben anlamıştım we dayımın o warlığı görmüş olabileceğini söyledim![]() dayım bunu doğruladı![]() artık fazla olmuştu we babaanneme bunun ne olduunu sorduk![]() ne olduu konusunda bişy sölemedi ama ne derse beğenirsiniz![]() "o warlık ewin içinde sürekli gezer![]() zararsızdır!"![]() zararsızmış![]() akılımı kaçırmak üzereydim![]() nese biz eşyalarımızı hemen topladık we o gün bu olayın şoku içinde ewimize döndük![]() ![]() artık raattık![]() aradan bir yıl geçti![]() bu bir yıl içinde babam dinine inanılmas bağımlıydı![]() yani görünüşte öyleymiş![]() ewe arkadaşlarını çağırır Allah'a hep birlikte zikrederlerdi![]() saatlerce odaya kapanır we Allah'a yalwarırdı![]() babamı hayranlıkla seyrederdim![]() ama birgün ewe bi telefon geldi![]() arayan babaannemdi![]() ne dedi biliormusunuz![]() "size göz değmiş we bugün nazar büyüsü yaptırdım"![]() o günden soora ewde bi gariplik wardı babam artık odasına saatlerce kapanıp Allah'a yalwarmıordu![]() zikretmiorduu![]() nedenini sorduk we çok işim war dedi![]() ewet babama o günlerde terfi gelmişti ama babam böle bi insan diildi![]() dinine hep bağlıydı![]() babam artık gece ewede gelmiordu![]() işim war diordu![]() ewden aniden soğumuştu![]() bigün yine babam yoktu![]() annem kardeşim ben uyuyorduk![]() saat 1 gibi birden dış kapı açıldı we içeri biri girdi![]() anneme babam geldi die seslendim![]() ama kapı yine açıldı benim seslenmemle birlikte o şey geldiği gibi geri gitti![]() annem gidip baktı ama dış kapı hala kilitliydi![]() yani hiç açılmamıştı![]() gerçekten korktuk we o gün üçümüz aynı odada kapıyı kitleyerek uyuduk![]() sabah olduunda babam gelmişti![]() uyuyordu annem ona kahwaltı hazırladı![]() ama babam sanki ölü görmüş gibi bembeyasdıı![]() ne olduğunu sorduk babam anlatıor![]() " saat üç gibi operasyondan ewe geldim![]() acıkmıştım![]() dolapta yemek wardı![]() çıkarıp yemeye başladım ama birden tuwaletin kapısı açıldı we içeriden iki kişi geldi![]() bana, bize zarar wermeyeceklerini söylediler ama bizim başımızda 1 ay görewlendirildiklerini söylediler"![]() babam gerçekten çok korkmuşş![]() yine normal bi günün ardından gece oldu![]() biz yatmaya hazırlandık![]() babam yine görewe gitmişti![]() ama birden annemin "yeter artık çıkıp gidin ne işiniz war ewimde" die ağlayarak bağırdığını duydum![]() annemin delirdiğini sandım we yanına gittim hemen yine annem ben we kardeşim sarılarak uyuduk![]() sabah oldu bu olanları babaanneme sorduk we bizim için yine saçma sapan şeyler yaptırmışş![]() sonra ananemi çağırdık bütün olanları anlattık![]() ewimize bişyler okuyup üfledi![]() bizlere de okudu we gitti![]() yine raattık![]() 3 kardeşim dünyaya geleli bir yıl olmuştu![]() we yine bi telefeon geldi![]() we tahmin edersiniz kii arayan babaannemdi![]() küçük kardeşime nazar değmesin die o gün büyü yaptırmış![]() bu kadın hiç wazgeçmior![]() o günden soraa tam bir hafta boyunca küçük kardeşim geceleri akılını kaçırmış gibi dawranıordu![]() kanepelerin altını gösterior we oraya bakarak ağlıor gülüor![]() we bazende "öcü war" dierek kaçıordu![]() kanepelerin altına bulduu herşeyi atıyor, o kanapelerin olduu odaya asla girmiorduu![]() kardeşim sanki o odada acı çekiorduu![]() ama sonra aniden bu olaylar durdu![]() bugün kardeşim 2 yaşında we bu olanlar yüsünden babaannemle görüşmüorss![]() şuan herşey gayet normal![]() taki düne kadar![]() dün odamda bişyin warlıını hissettim sanki![]() ama umarım sadece yanılmadır![]() biliormusunuz bu yaşananlardan sonra belki delireceğimi düşünürsünüz![]() ama bi tek şunu bilmeniz insana ihtiyacı olan bütün gücü weriorr![]() ALLAH herşeyi bilior we görüorr![]() bu bizim tek dayanağımız![]() ![]() babaanneme nolduunu merak eden warmı bilmiormm ama söyliyim ![]() babaannem 6-7 yıl önce gördüüm warlığa şuan çok benziorr![]() hiç yemek yiyemior çünkü midesi yediklerini sindiremior![]() dışarı çıkarken hep siyah giymek zorunda çünkü sürekli üşüorr![]() we Allah'a ölmek için nerdeyse yalwarıor![]() çünkü çok acı çekiorr![]() ![]() walla canım çıktı yascam die yorum falan ne biliiim bi teşekkür olmaınca insanın sinirleri gerilio hani inanmaan olabilir en azından bi tşk edinde emeğimize saygı olsun |
|
|
|