Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yaşadınız, şeyler

Siz Böyle Şeyler Yaşadınız Mı??

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Siz Böyle Şeyler Yaşadınız Mı??

benim bi kaç tuaf anılarım war we sizlerle paylaşmak istiormbunların hepsi gerçektirbenim we ailemin başından geçmiştir

önce bu anılarımın sorumlusu olan babaannemden bahsetmek istiormmbabaannem sürekli büyüyle hocayla cinle uuraşan bi insandırne zaman eline para geçse mutlaka bişey yaptırırne biliiim nazara falançoğunlukla bizim için yaptırır we hep ters bişyler olur
bundan 7-6 yıl önceydi(hala dün gibi)biz tatillerden dönüşte babaannemlere uğrardık hep dayımla teyzemde wardıyine öyle bi gündügittiimizde hemen apar topar eşyaları yerleştirdikben kendi eşyalarımı yerleştirirken sanki bişeyin warlığını hissettim ama umursamadımaileme de söyleme gereği duymadımakşam oldu yol yorgunuydu herkes erken yatalım dedikherkes uyudubenim o kadar uykum yoktuyattığım yerde dönüp duruordumama birden önümden siyah cüppeli biri geçtiben önce hiçbir anlam weremedimkalktım we mutfağa dooru yürüdümewet o warlık ordaydı ama bana arkası dönüktüyüzünü göremedimhemen yatağıma koştum we pikemi üzerime kapattım odada annemlerin olması bana güç weriorduama uyuyamıordummsonunda bi saat kadar ya uyudum ya uyumadım birden bi ürpermeyle uyandımçok korkuordumgözlerimi açtıımda o warlık üzerime dooru eğilmiş bana bakıorduama ben yarı uyanık yarı uyuyor gibiydimöyle bi korkuyla yerimden kalktımki anlatamamyüzü çok korkunçtuhala unutamıormmsora nasıl uyuduumu hiç hatırlamıormm ama uyandıımda sabah olmuştuherkess uyanmış we beni uyandırmaya çalışıorlardıben uyanmayınca endişelenmişleronlara gece olanları anlattımama bana inanmadılar we bunun bi kabus olabileceğini söyledilerözellikle dayım hiç inanmadıama bu konu hakkında gün boyunca tek kelime etmeyen bi kişi wardıbabaannemyüzünde tuaf bi ifade wardıneyse yine normal bi günün ardından akşam oldu we yatmaya hazırlandıkben bu sefer gerçekten rahat uyudum we nedenini bilmiormgarip bir huzur wardı içimdesabah olduunda dayımın apar topar eşyalarını topladını gördümnereye die sorduk ama cewap wermediben anlamıştım we dayımın o warlığı görmüş olabileceğini söyledimdayım bunu doğruladıartık fazla olmuştu we babaanneme bunun ne olduunu sordukne olduu konusunda bişy sölemedi ama ne derse beğenirsiniz"o warlık ewin içinde sürekli gezerzararsızdır!"zararsızmışakılımı kaçırmak üzereydimnese biz eşyalarımızı hemen topladık we o gün bu olayın şoku içinde ewimize döndükartık raattıkaradan bir yıl geçtibu bir yıl içinde babam dinine inanılmas bağımlıydıyani görünüşte öyleymişewe arkadaşlarını çağırır Allah'a hep birlikte zikrederlerdisaatlerce odaya kapanır we Allah'a yalwarırdıbabamı hayranlıkla seyrederdimama birgün ewe bi telefon geldiarayan babaannemdine dedi biliormusunuz"size göz değmiş we bugün nazar büyüsü yaptırdım"o günden soora ewde bi gariplik wardı babam artık odasına saatlerce kapanıp Allah'a yalwarmıorduzikretmiorduunedenini sorduk we çok işim war dediewet babama o günlerde terfi gelmişti ama babam böle bi insan diildidinine hep bağlıydıbabam artık gece ewede gelmiorduişim war diorduewden aniden soğumuştubigün yine babam yoktuannem kardeşim ben uyuyorduk saat 1 gibi birden dış kapı açıldı we içeri biri girdianneme babam geldi die seslendimama kapı yine açıldı benim seslenmemle birlikte o şey geldiği gibi geri gittiannem gidip baktı ama dış kapı hala kilitliydiyani hiç açılmamıştıgerçekten korktuk we o gün üçümüz aynı odada kapıyı kitleyerek uyuduksabah olduunda babam gelmiştiuyuyordu annem ona kahwaltı hazırladıama babam sanki ölü görmüş gibi bembeyasdııne olduğunu sorduk babam anlatıor" saat üç gibi operasyondan ewe geldimacıkmıştımdolapta yemek wardıçıkarıp yemeye başladım ama birden tuwaletin kapısı açıldı we içeriden iki kişi geldibana, bize zarar wermeyeceklerini söylediler ama bizim başımızda 1 ay görewlendirildiklerini söylediler"babam gerçekten çok korkmuşşyine normal bi günün ardından gece oldubiz yatmaya hazırlandıkbabam yine görewe gitmiştiama birden annemin "yeter artık çıkıp gidin ne işiniz war ewimde" die ağlayarak bağırdığını duydumannemin delirdiğini sandım we yanına gittim hemen yine annem ben we kardeşim sarılarak uyuduksabah oldu bu olanları babaanneme sorduk we bizim için yine saçma sapan şeyler yaptırmışşsonra ananemi çağırdık bütün olanları anlattıkewimize bişyler okuyup üfledibizlere de okudu we gittiyine raattık3 kardeşim dünyaya geleli bir yıl olmuştuwe yine bi telefeon geldiwe tahmin edersiniz kii arayan babaannemdiküçük kardeşime nazar değmesin die o gün büyü yaptırmışbu kadın hiç wazgeçmioro günden soraa tam bir hafta boyunca küçük kardeşim geceleri akılını kaçırmış gibi dawranıordukanepelerin altını gösterior we oraya bakarak ağlıor gülüorwe bazende "öcü war" dierek kaçıordukanepelerin altına bulduu herşeyi atıyor, o kanapelerin olduu odaya asla girmiorduukardeşim sanki o odada acı çekiorduuama sonra aniden bu olaylar durdubugün kardeşim 2 yaşında we bu olanlar yüsünden babaannemle görüşmüorssşuan herşey gayet normaltaki düne kadardün odamda bişyin warlıını hissettim sankiama umarım sadece yanılmadırbiliormusunuz bu yaşananlardan sonra belki delireceğimi düşünürsünüzama bi tek şunu bilmeniz insana ihtiyacı olan bütün gücü weriorrALLAH herşeyi bilior we görüorrbu bizim tek dayanağımız

babaanneme nolduunu merak eden warmı bilmiormm ama söyliyimbabaannem 6-7 yıl önce gördüüm warlığa şuan çok benziorrhiç yemek yiyemior çünkü midesi yediklerini sindiremiordışarı çıkarken hep siyah giymek zorunda çünkü sürekli üşüorrwe Allah'a ölmek için nerdeyse yalwarıorçünkü çok acı çekiorr

walla canım çıktı yascam die yorum falan ne biliiim bi teşekkür olmaınca insanın sinirleri gerilio hani inanmaan olabilir en azından bi tşk edinde emeğimize saygı olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com