|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bakış…bir, buluşma…, gülümseme…bir, randevu…ve |
![]() |
Bir Bakış…Bir Gülümseme…Bir Randevu…Ve Bir Buluşma… |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Bakış…Bir Gülümseme…Bir Randevu…Ve Bir Buluşma…Bir bakış…bir gülümseme…bir randevu…ve bir buluşma… Bir gencin e-maille başından geçenleri yazdıkları ![]() Diyor ki: ‘’Birgün bir kafede oturuyordum ![]() ![]() Hayatımda onun gibisini görmedim…Ona bakıyordum oda bana bakıyordu… gözler konuşuyordu… ![]() Bir bakış…bir gülümseme…bir randevu…ve bir buluşma… Kafeden çıkarken onu takip ettiğimi biliyordu,beni çağırdı ve telefon numarasını verdi ![]() Genç diyor ki: ‘’O gece benim en mutlu gecemdi’’(…En mutlu gece…Beğendiği kız ona numarasını verdi!!!) Günler geçti…onunla telefonda konuşuyordum…bir kere ![]() ![]() Ama güzelliği yaşını kapatıyordu… (Şeyh Nebil ‘’İnsan severse…tamamdır…kusur yoktur) onunla saatlerce konuşmaya başladım… Zengin olduğunu fark ettim…malları vardı… ![]() ![]() Şu ülkeye git ve bana malları getir…Ama şu adrese git oraya gittiğinde insanlar sana ne yapman gerektiğini anlatacaklar…dedi… ![]() ![]() ![]() Genci kandırmıştı…mesele ticaret veya başka bir şey değil haramın ta kendisiydi… Allah buyuruyor ki: ‘’Ey iman edenler!Şeytanın adımlarına uymayın ![]() Şeytanın adımları… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aylar geçti ve ben bu hal üzereyim… ![]() ![]() Şimdi bütün kaygım kardeşim olmuştu,kardeşim gözlerimin önünde ölebilirdi…doktor acil kısmından çıktığında hemen acil kan lazım bekleyemeyiz dedi ![]() ![]() Kardeşin ölmeden önce çabuk ona kan ver dedi…kan alımından önce kan tahlili yaptılar…Doktor geldi senin kanının nakledilmesine izin veremeyiz dedi… Niye? Kardeşim ölmek üzere dedim… ![]() ![]() Başka bir kan buldular ve kardeşimi kurtardılar…Kardeşim ölümden kurtuldu…Daha sonra doktora gittim…’’Neden kanımı kabul etmediniz?’’ diye sordum:’’ Sen hastasın ‘’dedi ![]() ‘’Nasıl yani ‘’dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç devam ediyor: ‘’Onu(kadını) aradım ![]() ![]() ![]() Ben Aids hastasıyım dedim ![]() ![]() -Nasıl yani???? -Sadece sen değilsin!!!Seneler önce bana bir genç aids virüsü bulaştırdı ve sonra… karşılaştığım her gence bu hastalığı bulaştırmaya ahd ettim… ‘’ Ve onlar ki, iffetlerini korurlar; Ancak eşleri ve ellerinin sahip olduğu hariç ![]() ![]() ALINTIDIR |
![]() |
![]() |
|