Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
annesine, mektubu, özür

Annesine Özür Mektubu

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Annesine Özür Mektubu

TÜRBAN KAPAĞI OLAY OLAN LEMAN DERGİSİ'NİN YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ ZAFER AKNAR ÖZÜR DİLEDİ!

AMA KENDİSİNE KÜFÜR EDENLERDEN DEĞİL,

ANNESİNDEN!

İŞTE AKNAR'IN SON TEHDİTLER ÜZERİNE ANNESİNE YAZDIĞI O DUYGUSAL MEKTUP!

Anneciğim Özür diliyorum Haberin yoktur biliyorum Çaliştiğim dergide-LeMan- "türban"la ilgili bir kapak yaptıkBize çok kızdılar Çok küfür ettiler anneciğim Demediğini bırakmadılarBundan en çok nasibini sen ve arkadaşlarımızın annesi- aldı anneciğim"Neden yaptınız a oğlum" dediğini duyar gibiyimÜlkenin gidişatını beğenmiyordukBiliyorsun kibu sevgi senin verdiğin sevgidir

Ah anneciğimKenarları tığla nakış nakış işlenmişBembeyaz başörtünün altından sarkan bir tutam beyaz saçın, beni hep uzaklara götürürdükah bir bulutun üzerinden bakardım dünyayakah bir rüzgarın kanadındanhayallere dalar giderdim koynunda

Anneciğim hep sana küfür ettiler halbukiderdimizdemek istediğimiz, kızdığımız eleştirdiğimiz, senin karanlığı aydınlatan, parçalayan "beyaz tülbent"in değildi En küçük çocuğun benim anneciğim " Beni doğurmak istemediğini anlatırdın hep"
"Doktorun bu çocuk erkek olacak ! " uyarısıyla kürtaj masasından kalkmıştın

Ne kesin doğum tarihin belliydi, ne doğru dürüst nüfus cüzdanın vardı Ilk eğitimini almiştin zor yazar, zor okurdun Tane tane inci gibi Bayılırdım azarken dudaklarından dökülen hecelere

Üç kızın vardı anneciğim Hiçbirini 15 yaşinda evlendirmedin Dualar okuyarak yatardık her gece Din ve vicdan özgürlüğü sendinanneciğim Erkek ve kadın ayırımı yapmadın Üç kızına da yüksektahsil yaptırdın Çevreden gelen ," evde kalacak bu kızlar , yoldan çıkacak" baskılarını aldırmadan, onca yoksulluğa karşın okuttun Sen doğuştan, feministtin anneciğim Çocuk yaşta evlenmiştin Kul-köle olmasın erkeklere istedin kızların

Ah anneciğim sana çok küfür ettiler "din adına, Müslümanlık adına",belki kulakların çınlamıştırElinden düşürmediğin Kuran-i Kerim'i okuyordun belki o sıradaSen Allah'a yakarırken gıyabında tecavüz ettiler sana anneciğimÜç aylarda bile oruç tuttuğunu bilmeden,Kutsal gecelerde, gözyaşlarıyla yıkanan yakarışlarını duymadan"Özür dileyin bizden" diyorlar anneciğim, özür dilenecekse bunu en çok sen hak ettin anneciğim

Pamuk gibi, nakış nakış işlenmiş, gülsuyu kokan başörtünle, bizi aydınlattın, okuttunElimize kalem tutuşturdunBeyinlerimizi ışıkla doldurdunÜniversitelerde okuttunNamus nedirGurur nedirsen öğrettinBaşımızı öne eğdirmedinBugün beraat kandili anneciğimSana küfür edenlerin günahları bağışlanır belkiSen cennetliksin anneciğim
Benim yüzünden sana edilen küfürler için özür diliyorum anneciğim

Zafer Aknar
Leman dergisi yazı işleri müdürü

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com