Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gitseydi, türkler, uzaya

Türkler Uzaya Gitseydi...

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türkler uzaya giderse ne olur
1 -houston, ahmet kalemimi aldi vermiyor
2 -houston, abi uykum kacti ordaysaniz muhabbet edelim
3 -houston -evet? -deniyorum abi orda misiniz diye yok bi sey
4 - hüsto abi ruslarla kenetlenme olayi vardi ya - evet canim vardi, burda yaziyo raporda - hah iste mehmet ruslara nah yapti camdan,herifler kenetlenmeyiz diyo - aferin canim ben ariyorum konsolosu
5 -houston, amirim diyo ki bi kisi daha yollicakmisiniz boyle okey oynayamiyomusuz -tamam raporunuzda belirtin siz
6 -deneme 12 deneme puff pufffff -yuzbasi volkan napiyorsunuz? -bi karisma be guzelim benim dayioglu tesisatcida calisiyo biliyoruz da yapiyoruz
7 -hüstiiiinn, lan biz hakkaten uzayda miyiz simdi? -apollo 31, onaylandi -ba koym teknolojiye bak bee
8 -houston we have a problem -nasi guzelim? neyini kurcaladiniz yine aletin? ellemeyin arkadasim her yerine bana zimmetli alet ben ugrasicam sonra
9 -houston gemi kontolden cikti ne yapmam gerekiyor simdi -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum -o dugme sana girsin ahahah
10 -houston, fener maci kac kac?
11 - hauston - yine ne var - ne guzel ismin varmis senin be hey allahim be
12 - hauston, kina gecesi ne zamandi
13 -apollo 31 napiyosunuz orda bu duman da ne? -mangal yakiyoruz guzel kardesim hapla olmaz ki bu beslenme isi bilememissiniz siz -karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal sondurun -$$ delikanli adama bi sey olmaz
14 - hauston, cekirdekleri nereye atayim - sagda bi bo$luk var - oeaehae yok oldu bu hauston david copperfield gibi it oglu it
15 - hustonabi oyun yok bu alette ?!? - anla$ilmadi ka$if 12 - yok abi ha$im diil $evki ben hani tani$mi$tik kokteylde - ne diosun karde$im ? - oyun diyorum abi af buyur kicikirik telefonlarda bile snake, var, raket var ayip valla - cikip istop oynayin siz, anca keser hadi bakim
16 -houston, sanirim koaksiyel atesleme sisteminin duplikasyon bolumunde yakit sikismasindan kaynaklanan bir hata var -gemi gidiyor mu genc? -onaylandi houston -devam et o zaman devaaam
17 -houston, usudum olm ben gunese yaklasicam biraz -apollo bu cok tehlikeli yapma gemiye zarar verebilirsin -hey mina koym ne degerli geminiz varmis skicem yaa
18 -yuzbasi volkan geminin yuzeyinde napiyorsun durumunu bildir hemen? -hoca daraldim gezinmeye ciktim biraz -dikkatli ol en ufak hatada gemi yuzeyinden kopabilirsin -ooo iyice cocuk yaptiniz hoca siz de biziolmuyo boyle
19 -houston, usta telefon cekmiyo mu burda? hatuna msg aticaktim soz vermistim -olumsuz apollo -ya arkadasim cekmiyo de, telefonun bozuktur de olumsuz ne oluyo oyleben seni biliyorum sen beni biliyosun ayip yani
20 -alo hüston kible ne tarafta kaliyo simdi ?
21 -yuzbasi volkan ne yapiyorsunuz!!?? -cam aciyorum abi sicak oldu cok burasi -cam actiginizda basinctan olusan girdap molekullerinize ayrilmaniza neden olabilir -haaa dogru
22 -hüztin, simdi bu alet isik hizina cikabiliyo mu zaman makinasi tadi yasayabiliyoz mu bununla? hani diyorum 2-3 at yarisi falan yapsak -hayir zaten oyle bir sey mumkun olsaydi bile buna izin vermezdik, zaman kirilmasi olurdu -baba neyi kirdiysak oderdik parasini simdi kesin olmuyor mu o olay? -olumsuz
23 -houston su jupiter warya -heeeeeee -sana girsin ohaohahah , kizdinmi -yooooo -o zaman satrun de girsin uhe uhe uheheheh
24 -houston? -sole guzelim? -guzelim diyen dillerini yirim ben senin! -demiyim $u halde
25 -höstun -arkadasim uzaya gittin hala ogrenemedin ama olmuyo bak hüstin diceksin, hüstin -hüston -hay skiyim senin dilini yaa ne var soyle ?
26 - huztinehhe siz varya keksiniz - dikkatli konu$ - milyonlarca dolar harcayip uzayda yazi yazabilmek icin tukenmez kalem icat ettiniz ya - evet cok gururluyuz - ehehe mehmet kur$un kalem getirmi$, onla yaziyo ehehh ehehehe
27 -huso kopyaliyormusunuz? -ne var be ne var ? -abi biz sirius besteyiz -bizde caddebostandayiz nevar? -abi bisey diycem ama kizmayin -naaptiniz lan yine -abi esli king oynadik alien'larla bizim gemiyi kaybettik -lan hasta misiniz tas toplayin diye yolluyoruz bi de ütülüyorsunuz -abi bi de yedekte bi gemi daha getirin beraberinizde -o niye o ?!? -ya kingde kaybedince borcu kapatalim diye kalkis yarisi yaptik yörüngede, onu da seettik -dit dit dit diiiit dit dit dit diiit -alo hüso?
28 -turkship 1a22bc23 motorlari kapattiniz, bi sorun mu var ? -yok be hostoncigim jupiter cekiyo zaten bosa aldim fazla yakmasin alet
29 -la huson -söle kardesim -ulan inanmazsin bundan 5 sene önce bi manita yapmisim kemancidan, sabaha kadar tepismistik yengenle -kayitlara geçsin tamam -geçsin tabi kafayi yedirttiniz bana 2 muhabbet edecek adam yok zaten bu lere gicigim atacam musili sularina essek sipalarinin -aman mahmut abi yapma gözünü sevem projeyi yakma
30 - alo houston - ye what? - hastir bunlar ingilizce konusuyo oolum
31 - alo houston lan, imambayildi lekesini cikarmak icin naapmak lazim?
32 - alo hustoon - sooleee - baba benim bi cep telefonu vardi - eee - bi arayip bizbizecelle gecirtsenize onu buradayiz konusamiyoz bari sabit ucretten girmesin - lannn senin bizinicellini - hadi be abi bee kapinin arkasinda pantolonun arka cebinde kafa kaadi onunla bi arayip ben haydar diyin gecirtin bee - peki anam beki canim gecirecem ben sen devam et
33 -brek brek houston, sampuana ayri sac kremine ayri zaman mi? -anlasilmadi apollo, tekrar edin lutfen -ehiehi yok hoca bi sey takilin siz

verildiyse özür

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

kanarya6 tarafından gönderildi

Türkler uzaya giderse ne olur

10 -houston, fener maci kac kac?
11 - hauston - yine ne var - ne guzel ismin varmis senin be hey allahim be

19 -houston, usta telefon cekmiyo mu burda? hatuna msg aticaktim soz vermistim -olumsuz apollo -ya arkadasim cekmiyo de, telefonun bozuktur de olumsuz ne oluyo oyleben seni biliyorum sen beni biliyosun ayip yani
20 -alo hüston kible ne tarafta kaliyo simdi ?

23 -houston su jupiter warya -heeeeeee -sana girsin ohaohahah , kizdinmi -yooooo -o zaman satrun de girsin uhe uhe uheheheh
24 -houston? -sole guzelim? -guzelim diyen dillerini yirim ben senin! -demiyim $u halde

27 -huso kopyaliyormusunuz? -ne var be ne var ? -abi biz sirius besteyiz -bizde caddebostandayiz nevar? -abi bisey diycem ama kizmayin -naaptiniz lan yine -abi esli king oynadik alien'larla bizim gemiyi kaybettik -lan hasta misiniz tas toplayin diye yolluyoruz bi de ütülüyorsunuz -abi bi de yedekte bi gemi daha getirin beraberinizde -o niye o ?!? -ya kingde kaybedince borcu kapatalim diye kalkis yarisi yaptik yörüngede, onu da seettik -dit dit dit diiiit dit dit dit diiit -alo hüso?

hehehehe güzeldi tşkler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com