Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
işte, terslik

Bu İşte Bir Terslik Var Ama Ne?

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu İşte Bir Terslik Var Ama Ne?

Resmi ters çevirince yazılar gayet güzel okunuyor

17/01/2009
Akseki'de işçi emeklisi Yalçın Yüksel, açtığı işyerinin tanıtım yazısını içeriden yapıştırınca alay konusu oldu

Adem ÇETİN
ANTALYA - Akseki ilçesinde işçi emeklisi Yalçın Yüksel, açtığı trafik takip bürosunun c tanıtım yazısını ters yazınca ilçede espri konusu oldu Yüksel, yazının ters yazdığının farkında olmadığını belirtirken, “Müşterim uyarınca fark ettim” dedi
Akseki'deki Yukarı Çarşı'da büro olarak kullanacağı işyerini kiralayan Yalçın Yüksel, gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra ‘Doğruyol trafik takip bürosu, araç muayene, ruhsat yenileme işleri yapılır' yazısını cama yapıştırdı Yalçın Yüksel, camdaki yazıyı müşterisinin uyarısı üzerine ters olduğunu fark etti İlçede espri konusu alan Yalçın Yüksel, “Ben hiç farkına varmadım Dükkan komşularım benimle alay etmeye başladı Camı söküp tersine çevireceğim” diye konuştu (dha)

Kaynak: radikalcomtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com