Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinayet, ilk

İlk Cinayet

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlk Cinayet

İLK CİNAYET
katil içindeki sinsi duyguyla kurbana yaklaşıyordu ama gözlerinde bir korku titremesivardı evet ilginç bir durumdu sıra kurbanda kurbanımız aslında sessiz sakin biriydi ama katilimiz tarafından sevilmiyordu sizce birini öldürmenin sebebi onu sevmemek olabilirmiydi bu akla mantığa sığmaz elden ne gelir????????????2SAAT ÖNCE
herşey planlanmıştı kurban işten çıkıp eve gelecekti kurbanın komşusu işte olduğundan tanık olmayacaktı katilimiz biraz sıkılmış ve laflayacak biri arıyormuş gibi eve gelecekti tabiki belinde sakladığı bıçağıyla sanırım bıçağı tarif etmeme gerek yok tahmin edersinizki keskin bir bıçak 'saat 1200' iştezamanı geldi katil bıçağı aldı beline yerleştirdi ve yola çıktı tam hesapladsığı gibi kurban evdeydi ve komşuları gezideydi kendini sakinleştirdi ve kapıyı çaldı konuşacak bir arkadaş aradığını söyledi kurban hiç şüpheci değildi eğer şüpheci olsaydı katili verdiği açıklardan bunu anlardı örneğin bir an otururken bıçağın kını görünmüştü ama kurban farketmedi kurban viski getirmek için mutfağa gitti tam o sırada katil yaklaştı,kurban arkasına baktığında katili elinde bıçakla gördükatil birden panikledi ve bıçağı kurbanın kalbine sapladı neye uğradığına şaşıran kurban olduğu yere yığıldı işin zor kısmı yeni başlıyordu katil intihar süsü vermeliydi eldivenlerini taktı sonra kurbanı yere yatırdı tüm bunları yaparken sakinleşmişti yüzünü sinsi ve alaycı bir gülümseme sarmıştı bıçaktaki el izini sildi kurbanı dikkatlice mutfağa doğru sürükledi 2-3 hafif darbeyle kurbanın yüzünü morarttı kurbanın kanında alkol çıkması için kurbana bir şişe dolusu viski içirdi şişeyi kurbanın eline koydu kurbanın diğer elini bıçağı üstüne koydu herşey tamamdı etrafı temizledi dikkatlice koltuğa baktı bir saç teli bile onu ele verebilirdi sıra evden çıkmaya geldi önce içerden kapıyı kilitledi sonra pencereden atladı etrafı iyice kolaçan ettikten sonra hızlı adımlarla ama sakince uzaklaştıertesi gün polis evde ölü olarak buldu araştırmalardan sonra intihar ettiği düşünüldü ve dosya kapandı İŞTE SİZE BİR CİNAYETİN ANATOMİSİ [DEVAM EDECEK] BEN BUNU KENDİM AKLIMDAN YAZDIM GÜZEL OLMUŞMU (lütfen mesaj yazın yorumlarınızı bekliyorum)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com