![]() |
Gerçek Aşk ≪3 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Aşk ≪3-Bu hikaye Avustralyadan ![]() ![]() ![]() -Bir kız ve bir delikanlı, motosiklet üzerinde 180 km hızla gidiyolar ![]() ![]() ![]() -vearalarında şu konuşma geçiyor ![]() ![]() ![]() Kız: Lütfen yavaşla, ben korkuyorum Delikanlı: Hayır, bak ne kadar eğlenceli Kız: Lütfen lütfen çok korkuyorum Delikanlı: Peki ama beni sevdiğini söyle Kız: Seni çok seviyorum lütfen yavaşla Delikanlı: Şimdi de bana sıkıca sarıl Kız delikanlıya sıkıca sarılır ![]() ![]() ![]() Delikanlı: Kaskımı alıp, kendine takarmısın_? başımı sıktı ![]() ![]() ![]() Ertesi gün gazetelerde şöyle yazıyordu: Motosiklet Kazası: Motosiklet, fren arızası nedeniyle, bir binaya çarptı ![]() ![]() Gerçek ise şöyle idi: Yolun yarısında delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti ![]() ![]() ![]() Bunun yerine, kızdan kendisini sevdiğini söylemesini istemiş ve kendisine son kez sarılmasını istemişti ![]() Sonrada kendi ölümü pahasına, kızın kaskı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı ![]() ![]() ![]() GERÇEK AŞK <3<3 verildiyse özür dilerim… |
![]() |
![]() |
|