![]() |
Gerçek Aşkı Bulana Dek,1.000 Erkekle Çıktı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Aşkı Bulana Dek,1.000 Erkekle Çıktı.Gerçek aşkı bulana dek, 1 ![]() Hayatının aşkını arayan genç kadın, onu bulana kadar, beş yıl içinde tam 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 26 yaşında, sekreterlik yapan Amy Hinkley, aşkı aramaya başladığında, bu kadar zorlanacağının bilincinde değildi ![]() Beş yıl boyunca hayalindeki adamı arayan genç tam 1 ![]() ![]() ![]() Şimdi, tam 13 farklı "izdivaç" şirketi ile çalışıp, 5 bin Sterlin (yaklaşık 11 ![]() ![]() "19 yaşımdayken, 3 yıl boyunca çıktığım çocuktan ayrıldıktan sonra barlara ve kulüplere gidip, kendime yeni birini bulmaya karar vermiştim" diyor Amy, "Ancak birkaç ay sonra, bunun bana göre olmadığını anladım" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Telefonu bozuk olduğu için fotoğrafını gönderemiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hayalkırıklıkları Amy'yi yıldırmamış ve genç en sonunda Adam Want'ın profiline rastlamış ![]() Önce üzerinden gevezelik eden çift, ardından telefonda görüşmeye ve sonunda da yüzyüze buluşmaya karar vermişler ![]() ![]() ![]() ![]() Mutluluktan uçan Amy, "Bin farklı adamla çıktıktan sonra, en mükemmeliyle evleniyorum, nihayet ![]() ![]() (Milliyet) |
![]() |
![]() |
|