Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
berbere, dadanan, kuşun, sırrı

Berber'e Dadanan Kuşun Sırrı...

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Berber'e Dadanan Kuşun Sırrı...

68 yaşındaki bir adam, evinin hemen yanındaki berbere gittiğinde 3 kuşun kendisine eşlik etmesine bir hayli şaşırdı

Brian Williams adındaki bir adam her ay düzenli olarak traş olduğunu belirterek, Bahçeli evimde saka kuşu yuvası var ne zaman berbere gitsem bu kuşlar da benimle beraber berbere geliyorBen traş olurken dükkanın içine bile giriyorlar" dedi

Berberin ve kendisinin bu işe uzun süre bir anlam veremediğini anlatan yaşlı adam, "Birgün eşimle beraber bu kuşların niçin böyle davrandıklarını anlamak istedikÖnce yuvalarına baktıkSaka kuşunun yuvasında benim saçlarımı görence adeta şok geçirdimBahçemde yuvası bulunan saka kuşu, berber de kestirdiğim saçlarımı alıp bununla yuva yapmışYuvalarında 3 adet de yumurtaları varBen bu kuşun benim saçımı niçin tercih ettiği konusunda bir fikrim yokOysa o berberde pek çok kişi traş oluyor ama bu kuş sadece benim saçımı alıyorBunu öğrendikten sonra işlerini kolaylaştırmak için artık saçımı surekli kestiriyorum" dedi

Alintidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com