Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hikayeler, ilginç, resim

İlginç Resim Ve Hikayeler

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

93 yaşındaki adamın boynuzu çıktı
Çin'de küçük bir köyde yaşayan 93 yaşındaki Ma Zhong Nan'ın kafasında çıkan boynuz görenleri şaşkına çeviriyor

Olayla ilgili bilgi veren Çinli Nan 5 yıl kadar önce saçımı sert bir tarakla tararken başımdan kan geldiTarak yüzünden kafamın bu bölgesinde yara oluştuBu yara çok kaşındığı için sık sık tırnağımla kaşıdım ve oluşan kabuğu kanattım Sonra yukarı doğru bir boynuz şeklinde kafamda tuhaf bir şey çıktı

Yeşilçam filmlerinde sık sık gördüğünüz 'Araba çarpması sonucunda gözlerin açılması' klişesi bu kez gerçek oldu 15 yıl önce geçirdiği trafik kazasından ötürü koltuk değneklerine mahkum olan 70 yaşındaki Memiş Yalçın sandalyeden düştü ve eskisi gibi yürümeye başladı

Piton Hayranının Arabası

13 Milyon Dolarlık Cep Telefonu

Garip ama gerçekPencere taktırdığı için hapise girdi

Beyşehir ilçesi Soğla mevkiinde bulunan inşaatı yarım kalmış bahçeli evine pencere taktırarak dış sıva yaptıran marangoz ustası Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kanunu’na muhalefetten 12 ay ağır hapis ve 91 milyon lira para cezasına çarptırılarak cezaevine konuldu

Beyşehir Sanayi Sitesi’nde marangozluk yaparak geçimini sağlayan Mehmet Ateş göl kenarındaki Soğla mevkiinde milli park ve SİT alanı kanunu çıkmadan önce iki katlı bahçeli bir ev yaptırdı O dönemde inşaatın kabasını bitiren ve tuğlasını ördüren Ateş maddi imkansızlıklar sebebiyle sıvasını yaptıramadı kapı ve pencerelerini taktıramadı O tarihte şikayet üzerine yine aynı kanuna muhalefet suçundan Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesi nde yargılanan ancak milli park ve SİT alanı kanunu hayata geçmeden önce inşaata başladığı için beraat eden Mehmet Ateş daha sonraki yıllarda bu defa aynı inşaata kapı ve pencere taktırdığı gerekçesiyle başı derde girdi

145 gün hapis yatacak
Beyşehir Milli Parklar Mühendisliği’ne Soğla bölgesinde kaçak yapılaşma olduğuna ilişkin bir ihbar gelmesi üzerine harekete geçen görevlilerin bölgeye gelerek inşaat hakkında tutanak tutması üzerine yine kendisini ağır cezada yargı karşısında bulan Mehmet Ateş bu defa inşaatına kapı ve pencere taktırdığı ve dış sıva yaptırdığı gerekçesiyle Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kanunu’na muhalefet etmek suçundan 12 ay ağır hapis ve 91 milyon lira para cezasına çarptırıldı Mahkemenin tutuklama kararı üzerine polis tarafından yakalanan Mehmet Ateş Beyşehir Cezaevine konuldu Ateş sabıkası olmadığı için infaz yasası gereği 145 gün cezaevinde kalacak

ODTÜ'den 'görünmezlik' buluşu

Tamamen yerli olanaklarla geliştirilen madde aynı zamanda yanmamazlık özelliğine de sahip ODTÜ Kimya Bölümü öğretim görevlisi Prof Dr Levent Toppare ve ekibinin diğer önemli buluşu da plastiğin görüntü teknolojisinde kullanılmasına imkan veriyor
ODTÜ’NÜN GÖRÜNMEZLİK ZIRHI

Toppare ve ekibinin ilk buluşu özellikle savunma sanayii açısından büyük önem taşıyor Buluş radar dalgalarını emme özelliğine sahip plastik bir kaplama malzemesi Bu maddeyle kaplanmış 100 metrekarelik bir gemi radarlarda 10 santimetrekare bir F-16 uçağı ise serçe büyüklüğünde görünüyor Maddenin yanmamazlık özelliği de bulunduğu için araba ve uçakların iç döşemelerinde de kullanılabilecek Benzer bir malzeme sadece ABD’de hayalet uçaklarda kullanılıyor

SİLAHLI KUVVETLER İLE GÖRÜŞÜYORUZ

Toppare 'Buluş için silahlı kuvvetlerle görüşüyoruz Onlar da birtakım denemeler yapıyorlar İstedikleri takdirde silahlı kuvvetlerimize bu teknolojiyi transfer edeceğiz' dedi

SIVILAŞTIRILMIŞ PLASTİKTEN EKRAN

Plastiğin ekranlarda kullanımını mümkün kılan buluşla ekran teknolojisinde çığır açacak olan ekibin ikinci buluşuda özel bileşime sahip sıvılaştırılmış plastik sürüldüğü yüzeyi sadece 15 voltluk bir akımla ekrana dönüştürebiliyor

Toppare 'Kullanım alanı son derece geniş en basiti günlük hayatta televizyon ekranı telefon ekranı yapabilirsiniz LCD’lerden çok daha yeni bir teknoloji bunu böyle katlayıp çantanıza koyup çok büyük ekran yapabilirsiniz sadece bağladığınızda bu ekranda görebileceksiniz' dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Beyni Gözüken Balık

Her ceviz ağacı ömründe bir saat resim çeker O çektiği anda resmini çekecek kimse veya manzara yoksa boş olup poz yanmış gibi olur Bunu Allahu Teâlâ kendi kudret eliyle ceviz ağacına çektiriyor

bana babam söylemişti sizle de paylaşmak istedim

Ceviz ağaçlarının belli bir zamanı vardır O zamana içinde ceviz ağacı yanından geçen hayvanların ve çeşitli nesnelerin adeta fotoğrafını çeker Bu resimler ağacın içinde muhafaza edilir Ağaç biçildiği zaman tahtalar üzerinde o resimleri görebilirsiniz Ancak ben çam ağacının ne içinde ne dışında böyle bir şeye daha önce rastlamamıştım Üstelik bunlar bir resim şeklinde değil Ağaç gövdesinin dışında ur şeklindeydi Üzeri kalın kabuklarla kaplıydı O uru hızarla kesip ayırdım Ortaya bu şekil çıktı Benim müdahalem sadece kalemle ağız burun ve göz yapmak oldu Onun dışında ağaçta görünenler tamamen kendinden” dedi

İntihar girişimi uzun sürünce dayanamadı ve

Çin'de inanılmaz olay Çin'de saatler süren intihar eylemine kızan 66 yaşındaki Lian Jiansheng intihar etmek isteyen ve trafiği 5 saat kilitleyen 44 yaşındaki Chen Fuchao'i iterek köprüden attıktan sonra ‘asker selamı' verdi

Fuchoa köprüden düşerken oldukça sevinçli olduğu gözlenen Lian Jiansheng zafer kazanmış kahraman edasıyla ‘asker selamı' verdi

Polis yaklaşık 10 metre yükseklikten itfaiye minderine düşen Fuchoa'nın sağlık durumunun iyi olduğunu ve hastanede tedavi altında tutulduğunu gözaltına alınan Jiansheng'ın sorgulandığını açıkladı
alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com