![]() |
Bayanlar Sakin Böyle Bişi Yapmayin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar Sakin Böyle Bişi YapmayinBAYANLAR SAKIN BÖYLE BİŞİ YAPMAYIN 5 Ekim: Bugün var edildim ![]() ![]() ![]() ![]() olduğumu henüz annem ve babam bilmiyor ![]() Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm ![]() ![]() Bu bana yetiyor ![]() benliğimi hissedebiliyorum ![]() seveceğim ![]() 23 Ekim: Hiç göremediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı ![]() Dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum ![]() dudağım damağım oluyor ![]() tebessümler açacak, güleceğim ![]() ![]() Herhalde önce "Anne!" diyeceğim ![]() konuşacağım ![]() ![]() 27 Ekim: Bugün pek mutluyum ![]() ![]() kalbim var ![]() ![]() ![]() Sevgilerle dolduracağım kalbimi ![]() ![]() ![]() ![]() iki kalbin birden atmaya başladığını bilseydi ne kadar sevinirdi! 2 Kasım: Her gün biraz daha büyüyorum ![]() biçimlenmeye başladı 12 Kasım: Ah evet� Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler ![]() Allah'ım parmaklarım da çıkmaya başladı ![]() annemin elini tutacağım, kalem tutacağım ![]() 20 Kasım: Oh, nihayet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşasın! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni ![]() ![]() 25 Kasım: Artık babam da burada olduğumu biliyor ![]() olduğumun farkında değiller ![]() ![]() ![]() 13 Aralık: Artık çevreme bakabiliyorum ![]() ![]() Yine de mutluyum ![]() ![]() görebileceğim, renkleri ve çiçekleri tanıyacağım ![]() 28 Aralık: Anne burada bir şeyler oluyor ![]() böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niye konuşmuyorsun anne? Anne? Anne? Anneciğim Yüzümde soğuk bir şey hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kolumu çekiyorlar anne Canım yanıyor anne ![]() ![]() ![]() bu şey anne ![]() ![]() ![]() ? Anne kalbimi parçalıyorlar Anneciğim Anne? Anne? An ![]() ![]() ![]() KISALTILMIŞTIRR ![]() sonunda hemşire şöle diyor ![]() ![]() kötü bişi dimii |
![]() |
![]() |
|