Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aponun, farkıyla, forumturka, gizli, ifadesi

Aponun Gizli İfadesi Forumturka Farkıyla

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aponun Gizli İfadesi Forumturka Farkıyla

"GİZLİ" TC
İçişleri Bakanlığı
Jandarma Genel Komutanlığı
ANKARA
TERÖRİSTBAŞI ABDULLAH ÖCALAN'IN
16-21 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA
ALINAN İFADESİNE İLİŞKİN TUTANAK
(İfade tutanağı Teröristbaşı AÖcalan
tarafından imzalanmıştır)
"GİZLİ" sf 39

2) Sanatçılar
Ahmet Kaya, Şivan Perver, Gülistan, Şahturna (bana Med TV'ye çıkmak istediğini ve yardımcı olması yolunda mektup yazmıştı) bu sanatçılar programlara ücret almaksızın Med TV ve diğer etkinliklere katılarak örgüte katkı sağladılar
3) Zengin iş adamları Tatlıses Turizmin İstanbul bağlantılı ve gönüllü yardımlarını gördük
Toprak Holding (Halis Toprak)'in parasal yardımlarını zaman zaman gördük
Batman'da petrol sendikaları iyi dosttur Örgüte zaman zaman yardımları oldu
Antalya'da da geniş yatırımlara giren Ceylan Holdingin birçok yardım ve katkılarını gördük
4) Eğitimciler Haluk Gerger bizi yani örgütü yazılarıyla desteklemektedir
Doğu Ergil örgütü yazılarıyla ve bize yaklaşımlarıyla desteklemektedir
5) Medya Grubu
Yeni Ülke, Özgür Gündem gibi gazeteler istediğim çizgide olmasalar da destekleri fazladır
En son görüştüğüm Tayfun Talipoğlu bana dosttu İtalya'da bana bunu belirtti
Ben Mehmet Ali Birand'ın yaklaşımlarını çok olumlu buluyorum Türkiye'de yanıma gelmeye cesaret eden ilk gazeteciydi Bekaa'ya geldi Kendi görüş açısına göre yazardı
1991'de Güneri Civaoğlu, Ramazan Öztürk ile yanıma geldi İyi bir röportaj yaptık
İsmet İmset yanıma geldi Hatta HADEP'ten aday olma çabaları oldu Med TV'nin kuruluşunda yardımcı oldu Şu an nerede olduğunu bilmiyorum
sf 40

Hasan Cemal yanıma geldi 1993'de Bekaa'da görüştüm Devlet katında olup biteni bana aktardı İçişleri Bakanı İsmet Sezgin'den üslubuna dikkat etsin diye mesajını da getirdi İsmet Sezgin o mesajında Türkiye sert konuşursa dikkate alma da demişti Şam'da Türk televizyonlarını seyredebiliyordum
1993 sürecinde Cengiz Çandar, İsmet İmset, M Ali Birand, Güneri Civaoğlu bizle Türkiye arasında elçilik yapan gazetecilerdir"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com