![]() |
Ünlülerin Unutulmaz Gaflari !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlülerin Unutulmaz Gaflari !!!Mazhar Alanson Beyaz Show'a konuk olan ünlü sanatçı Mazhar Alanson, ağzından kaçırdığı bir sözle Beyaz'ın soğuk terler dökmesine neden oldu ![]() ![]() Ata Demirer Beyaz Show’a konuk olan Ata Demirer, canlı yayına telefonla bağlanan bir seyirciyle konuşurken gaf yaptı ![]() ![]() Helin Avşar Helin’s Port adıyla köşe yazan Hülya Avşar’ın kardeşi Helin Avşar, laiklik ile ilgili bir yazı yazmıştı ![]() ![]() ![]() Reha Muhtar Reha Muhtar: “Bütün bunları nasıl yaptın ha? Cevap ver!” Telefondaki kişi: “Bakın efendim izah edeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa Topaloğlu Uzaylı Türkücü katıldığı Makina’da lafı uzatan ve konuyu başka yöne çeken şarkıcı Tayfun’a yönelik “Ben ne anlatıyorum, bu ne anlatıyor… Muhabbetin ağzına s…tı” demişti… Leman Sam Leman Sam'ın yüz gerdirme operasyonunu yanlış yorumlayan Özcan Deniz, ‘Sende bir yaşlılık kompleksi başlamış ![]() ![]() ![]() Seren Serengil Ünlü şarkıcı Seren Serengil bir programda telefonla bağlanan seyirciye ‘Sevgilin nereli?’ diye sorunca ‘Kars’ cevabını almıştı ![]() ![]() Emrah Ünlü Şarkıcı Emrah yıllar önce kendisine müzik hakkında yöneltilen soruları yanıtlarken büyük bir gaf yaptı ![]() ‘Mozart dinliyorum ama Türkiye’ye gelirse konserine mutlaka giderim’ dedi ![]() Hilal Cebeci Katıldığı programda hilal Cebeci'ye takip mesafesi nedir diye sorulunca 'Mesela ben şu anda 40 km hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40 kilometre olmalıdır ![]() ![]() Pasaparolla Programındaki Yarışmacı Metin Uca: “Akdeniz’de yaşayan saldırgan bir köpekbalığı türü, ‘C’ harfi?” Yarışmacı: “Caws! ![]() ![]() Deniz Akkaya “Birçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim ve ben öyle her arkadaşımı içime alan biri değilimdir!” A Takımı Adlı Programa Alt Yazı “İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar İngiltere’den arıyor ![]() Britney Spears “Kanada gibi denizaşırı ülkelerde çok bulundum ![]() ![]() ![]() Şenay Akay “Beni kötü aletlerine emel etmek istiyorlar ![]() Cüneyt Arkın “İstanbul’un 5’te yarısını gezdim ![]() Doğuş “Müzikte tek eksiğim opera ![]() Nihat Doğan “Atatürk ne demiş: Yurtta sulh barışta sulh ![]() İzzet Yıldızhan “Fransızlar amma kültürlü, ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor ![]() Brooke Shields “Sigara öldürür ve eğer ölürseniz hayatınızın önemli bir parçasını kaybedersiniz ![]() ![]() ![]() Banu Alkan Ünlü oyuncu bir balık restorantına gitmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Burhan Çaçan Levis, 501 modelini Türkiye'ye yeni getirmiştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|