Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gaflari, unutulmaz, ünlülerin

Ünlülerin Unutulmaz Gaflari !!!

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ünlülerin Unutulmaz Gaflari !!!

Mazhar Alanson

Beyaz Show'a konuk olan ünlü sanatçı Mazhar Alanson, ağzından kaçırdığı bir sözle Beyaz'ın soğuk terler dökmesine neden oldu Seyirciye yaşını soran Beyaz, 41 cevabını alınca Mazhar Alanson ağzından ‘Kaşaaar’ lafını kaçırdı

Ata Demirer

Beyaz Show’a konuk olan Ata Demirer, canlı yayına telefonla bağlanan bir seyirciyle konuşurken gaf yaptıAta, kendisine ‘Kız arkadaşın var mı?’ diye soran seyirciye ‘Ne yapıcan, vericen mi?’ diye cevap vermişti

Helin Avşar

Helin’s Port adıyla köşe yazan Hülya Avşar’ın kardeşi Helin Avşar, laiklik ile ilgili bir yazı yazmıştı Yazısında ‘Her şeyin laik olmasını istiyorumNe mutlu Türkiye’ diyerek gündeme gelmişti

Reha Muhtar

Reha Muhtar: “Bütün bunları nasıl yaptın ha? Cevap ver!” Telefondaki kişi: “Bakın efendim izah edeyim” Reha Muhtar: “Sus, konuşma! Hâlâ utanmadan izah ediyorsun! Cevap versene

Mustafa Topaloğlu

Uzaylı Türkücü katıldığı Makina’da lafı uzatan ve konuyu başka yöne çeken şarkıcı Tayfun’a yönelik “Ben ne anlatıyorum, bu ne anlatıyor… Muhabbetin ağzına s…tı” demişti…

Leman Sam

Leman Sam'ın yüz gerdirme operasyonunu yanlış yorumlayan Özcan Deniz, ‘Sende bir yaşlılık kompleksi başlamış Sen yaşlı değilsin ki’ dedi Leman Sam şaşkın bir ifadeyle ‘Ben yaşlıyım demedim ki!’ diye yanıt verdi

Seren Serengil

Ünlü şarkıcı Seren Serengil bir programda telefonla bağlanan seyirciye ‘Sevgilin nereli?’ diye sorunca ‘Kars’ cevabını almıştı Bunun üzerine Seren Serengil ‘Doğu tarafı oluyor değil mi?’ demişti

Emrah

Ünlü Şarkıcı Emrah yıllar önce kendisine müzik hakkında yöneltilen soruları yanıtlarken büyük bir gaf yaptı
‘Mozart dinliyorum ama Türkiye’ye gelirse konserine mutlaka giderim’ dedi

Hilal Cebeci

Katıldığı programda hilal Cebeci'ye takip mesafesi nedir diye sorulunca 'Mesela ben şu anda 40 km hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40 kilometre olmalıdır' yanıtını verir

Pasaparolla Programındaki Yarışmacı

Metin Uca: “Akdeniz’de yaşayan saldırgan bir köpekbalığı türü, ‘C’ harfi?” Yarışmacı: “Caws!

Deniz Akkaya

“Birçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim ve ben öyle her arkadaşımı içime alan biri değilimdir!”

A Takımı Adlı Programa Alt Yazı

“İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar İngiltere’den arıyor

Britney Spears

“Kanada gibi denizaşırı ülkelerde çok bulundum

Şenay Akay

“Beni kötü aletlerine emel etmek istiyorlar

Cüneyt Arkın

“İstanbul’un 5’te yarısını gezdim

Doğuş

“Müzikte tek eksiğim opera

Nihat Doğan

“Atatürk ne demiş: Yurtta sulh barışta sulh

İzzet Yıldızhan

“Fransızlar amma kültürlü, ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor

Brooke Shields

“Sigara öldürür ve eğer ölürseniz hayatınızın önemli bir parçasını kaybedersiniz

Banu Alkan

Ünlü oyuncu bir balık restorantına gitmiştir Alkan büyük akvaryumun karşısına geçip garsona akvaryumda yüzen balığı gösterek şöyle sorar: "Şey Acaba bu balık taze mi?"

Burhan Çaçan

Levis, 501 modelini Türkiye'ye yeni getirmiştir Türkücü Burhan Çaçan da modaya uymak ister Pantolon almak için mağazaya giden Çaçan, 501 modeli alır ve kabine girerek şöyle seslenir: "Kardeş bu dar geldi Bunun 502'sini verir misin?"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com