![]() |
Üç Milyarlik Klavye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üç Milyarlik KlavyeKullanmaya kıyamazsın fiyatı 2 ![]() ![]() OPTIMUS MAXİMUS KLAVYE ![]() ![]() çok fazla abartmışlar alışveriş sitelerinden bakabilirsiniz inanmayanlar # OPTIMUS MAXIMUS KLAVYE Her biri OLED (Organic Light-Emitting Diode) ekran 48*48 piksel 113 tuşlu “Optimus Maximus Klavye” ile yaşamınızdaki muhtemel değişikliğe hazırlanın! # Bilgisayarınızın başına geçtiniz ![]() ![]() ![]() # tuşuna basıyorsunuz ve klavyenizin OLED ekran tuşlarında kullandığınız programa bağlı olarak fonksiyon simgeleri yer alıyor ![]() # simgeleri kullanarak işlemlerinizi daha kolay gerçekleştirebiliyorsunuz ![]() # Daha sonraki işiniz Almanca, Rusça veya Çince( istediğiniz başka herhangi bir dil de olabilir) mail yazmak ![]() # tuşları Rusça, Almanca veya Çince’ye çevirebiliyorsunuz ![]() # Zaman ilerledi, işlerden yoruldunuz ve daha eğlenceli bir şey yapmak istediniz ![]() ![]() ![]() # oyun moduna getirdiniz ve klavye, oyun oynarken gerekli olacak tüm tuşlara uygun hale geldi ![]() # fonksiyon tuşlarını kullanıyorsunuz ![]() # için klavyenin ekranında çıkan resim harf veya yazılara basarak oyun zevkinizi arttırıyorsunuz ![]() # Özetle klavyenin sol tarafında bulunan tuş takımına açık kaynak yazılımı sayesinde arzu ettiğiniz programları atayarak simgelerinin tuşlar üzerinde görünmesini # sağlayabilirsiniz ![]() # olarak klavyenizi değiştirebilirsiniz veya matematiksel fonksiyonlar, müzik beste programları gibi uygulamalara göre klavyenizi kişiselleştirebilirsiniz ![]() # üzerindeki tuşların içeriklerini değiştirerek sonsuz sayıda olasılık yaratabilirsiniz ![]() # Klavye Ölçüleri # * Genişlik: 537 mm # * Derinlik: 173mm # * Yükseklik: 38mm # * Anahtar: 20 ![]() ![]() # * Teknoloji: OLED # * Görülebilir Alan: 10 ![]() ![]() # * Çözünürlük: 48*48 piksel # * Görüntü Hızı: Minimum 10fps # * Renkler: 65536 # * Görünüm açısı: 160° Uyumluluk # * Bağlantı: USB 2 ![]() # * Kontrol: Optimus Ayar Yazılımı # * İşletim Sistemi: Windows, Mac OS X # Sistem Gereklilikleri: # * Windows XP ya da Vista işletim sistemi ve USB 1 ![]() ![]() ![]() ![]() # * Sabit diskte en az 20MB boş alan # * En az 256MB RAM(çok ilginç Ram istiyor BEN DUVARIMA ASARDIM |
![]() |
![]() |
|