Üç Milyarlik Klavye |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Üç Milyarlik KlavyeKullanmaya kıyamazsın fiyatı 2 998 000 OPTIMUS MAXİMUS KLAVYE ![]() ![]() çok fazla abartmışlar alışveriş sitelerinden bakabilirsiniz inanmayanlar # OPTIMUS MAXIMUS KLAVYE Her biri OLED (Organic Light-Emitting Diode) ekran 48*48 piksel 113 tuşlu “Optimus Maximus Klavye” ile yaşamınızdaki muhtemel değişikliğe hazırlanın! # Bilgisayarınızın başına geçtiniz Yapmanız gereken işler var İlk işiniz photoshop ile bir resim düzenlemesi yapmak Klavyenizin sol tarafında bulunan photoshop# tuşuna basıyorsunuz ve klavyenizin OLED ekran tuşlarında kullandığınız programa bağlı olarak fonksiyon simgeleri yer alıyor Dolayısıyla tuşlar üzerindeki bu# simgeleri kullanarak işlemlerinizi daha kolay gerçekleştirebiliyorsunuz ![]() # Daha sonraki işiniz Almanca, Rusça veya Çince( istediğiniz başka herhangi bir dil de olabilir) mail yazmak Yine klavyeden bir tuşa basarak klavyedeki OLED# tuşları Rusça, Almanca veya Çince’ye çevirebiliyorsunuz ![]() # Zaman ilerledi, işlerden yoruldunuz ve daha eğlenceli bir şey yapmak istediniz Oyun oynama vakti ***** oynamak istiyorsunuz Tek bir tuş ile klavyenizi# oyun moduna getirdiniz ve klavye, oyun oynarken gerekli olacak tüm tuşlara uygun hale geldi Yani W, A, S, D veya ok tuşlarına basmak yerine kendi özel# fonksiyon tuşlarını kullanıyorsunuz Örneğin bomba atmak için/silahla ateş etmek için bomba/silah simgesi olan tuşlara basıyorsunuz, saldırı pozisyonuna geçmek# için klavyenin ekranında çıkan resim harf veya yazılara basarak oyun zevkinizi arttırıyorsunuz ![]() # Özetle klavyenin sol tarafında bulunan tuş takımına açık kaynak yazılımı sayesinde arzu ettiğiniz programları atayarak simgelerinin tuşlar üzerinde görünmesini # sağlayabilirsiniz Klavyenize Kiril alfabesi, eski Yunanca, numaralar, özel semboller, html kodları ekleyebilir, Q klavyeden F klavyeye geçebilir, büyük-küçük harf# olarak klavyenizi değiştirebilirsiniz veya matematiksel fonksiyonlar, müzik beste programları gibi uygulamalara göre klavyenizi kişiselleştirebilirsiniz Ekran# üzerindeki tuşların içeriklerini değiştirerek sonsuz sayıda olasılık yaratabilirsiniz TEKNİK ÖZELLİKLER# Klavye Ölçüleri # * Genişlik: 537 mm # * Derinlik: 173mm # * Yükseklik: 38mm # * Anahtar: 20 2×20 2 mm 113 Tuşun Her biri# * Teknoloji: OLED # * Görülebilir Alan: 10 1×10 1 mm# * Çözünürlük: 48*48 piksel # * Görüntü Hızı: Minimum 10fps # * Renkler: 65536 # * Görünüm açısı: 160° Uyumluluk # * Bağlantı: USB 2 0# * Kontrol: Optimus Ayar Yazılımı # * İşletim Sistemi: Windows, Mac OS X # Sistem Gereklilikleri: # * Windows XP ya da Vista işletim sistemi ve USB 1 0 (2 0 daha iyi) , Mac OS X 10 4 8 ya da daha yükseği# * Sabit diskte en az 20MB boş alan # * En az 256MB RAM(çok ilginç Ram istiyor BEN DUVARIMA ASARDIM |
|
|
|