Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünyanın, küçük, kızı

Dünyanın En Küçük Kızı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dünyanın En Küçük Kızı

Dünyanın en küçük kızı

15 yaşında bir genç kız Doğduğu günden bu yana sadece 4 kilo daha ağır Ama hayata tutunuşu herkesi hayran bırakıyor

Jyoti Amge, 15 yaşında bir genç kız Boyu çok küçük ama yaşıtlarına kıyasla yapmak istedikleri ve hayalleri, çok daha büyük

15 yaşında, 6 kg ağırlığında ama hayata çok sıkı tutunuyor Vücudunda olmayan ya da salgılanmayan büyüme hormonları nedeniyle cüce kaldı Doktorlar hala tam olarak hiç büyümemesinin nedenini anlamıyorlar

Hayatının sonuna kadar, bir milim dahi uzamayacağını söylüyor uzmanlar Ama Jyoti'nin bundan şikayeti yok İlk başlarda, okula ilk başladığı zamanlarda büyüyebileceğini düşünmüş Oysa şimdi, durumunun farkında ve dert etmiyor Aksine, ilgi görmekten memnun olduğunu söylüyor

Evinde ve sınıfında onun için özel yapılmış masa ve sırası var Arkadaşlarıyla istediği kadar vakit geçirebiliyor Ailesinden de her anlamda destek görüyor Ablaları, onunla bebkliğinden beri ilgileniyorlar ve keyif alıyorlar Babası onunla gurur duyduğunu söylüyor, çünkü Jyoti sayesinde ülkenin bilginleri ve önemli din adamları evlerini ziyarete geliyorlar, Onu kutsuyorlar

Aile keşke biraz daha büyük olsaydı dese de, Jyoti "cüce olduğum için pişmanlık duymuyorum Ben de herkes gibi yemek yiyor, okula gidiyorum Alış verişi çok seviyorum, bir sürü giysim var, makyaj yapmayı seviyorum Ve en büyük hayalim ünlü bir aktris olmak, hatta kendi filmimi yapmak" diyor

Daha önce, Hintli müzisyen Mika Singh'in klibinde oynayan Jyoti, şimdi de İngiliz kanalı Kanal 4'ün Bodyshock adlı serisinde tüm dünyayla tanışacak

JYOTI'NİN HAYATINDAN KARELER

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com