![]() |
Zeki Öğrencinin Trajikomik Olayı :D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeki Öğrencinin Trajikomik Olayı :Düniversite son sınıf öğrencisi yazıl sınavından kalınca doğru hocasına gıder ![]() ![]() Ö-Siz beni sınıfta bırakarak hayata atılmamı önlüyor ve beni cezalandrıyorsunuz ![]() H- tabii düşündüm ![]() Ö- iyi o zaman size bir taklifim var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o gün hacanın keyfi yerinde sor bakalım ![]() ![]() ![]() Ö-YASAL OLUPTA MANTIKLI OLMAYAN NEDİR , MANTIKLI OLUP YASAL OLMAYAN NEDİR VE NE MANTIKLI NE DE YASAL OLMAYAN NEDİR ? diye bi soru sorar hoca düşünür taşınır ama cevebı bulamaz ve idda gereği haca öğrenciye iyi not verip sınıfı geçirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama hocanın aklı soruda kalır ve sınıfın en iyi öğrencisini çağırıp olayı anlatır ve sorunun cevabını bilip bilmediğini sorar ![]() öğrenci hemen cevap verir: '' SİZ 65 YAŞINDASINIZ VE 23 YAŞINDA BİR KARINIZ VAR BU YASAL AMA MANTIKLI DEĞİL ![]() ![]() ![]() KARINIZIN 25 YAŞINDA BİR SEVGİLİSİ VAR ![]() ![]() ![]() ![]() SİZ KARINIZIN SEVGİLİSİNİ ZAYIF ALIP SINIFTA KALMASI GEREKİRKEN İYİ NOT VERİP MEZUN EDİYORSUNUZ bu ise ne mantıklı ne yasal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|