Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olayı, trajikomik, zeki, öğrencinin

Zeki Öğrencinin Trajikomik Olayı :D

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zeki Öğrencinin Trajikomik Olayı :D

üniversite son sınıf öğrencisi yazıl sınavından kalınca doğru hocasına gıder

Ö-Siz beni sınıfta bırakarak hayata atılmamı önlüyor ve beni cezalandrıyorsunuzişin bu yanını hiç düşündünüz mü? der

H- tabii düşündüm Hocanın görevi bilgiyi ölçmek, yeterli omayanı sınıfta bırakmak değil mi ?

Ö- iyi o zaman size bir taklifim var Size bir soru soracağım ve doğru cevabı bilirsenz ben kötü notuma razı gelip sınıfta kalacağım Ama soruyu bilemezseniz notumu düzeltip sınıfı geçireceksiniz der

o gün hacanın keyfi yerinde sor bakalım der

Ö-YASAL OLUPTA MANTIKLI OLMAYAN NEDİR , MANTIKLI OLUP YASAL OLMAYAN NEDİR
VE NE MANTIKLI NE DE YASAL OLMAYAN NEDİR ?

diye bi soru sorar hoca düşünür taşınır ama cevebı bulamaz ve idda gereği haca öğrenciye iyi not verip sınıfı geçirir

Ama hocanın aklı soruda kalır ve sınıfın en iyi öğrencisini çağırıp olayı anlatır ve sorunun cevabını bilip bilmediğini sorar
öğrenci hemen cevap verir:
'' SİZ 65 YAŞINDASINIZ VE 23 YAŞINDA BİR KARINIZ VAR BU YASAL AMA MANTIKLI DEĞİL
KARINIZIN 25 YAŞINDA BİR SEVGİLİSİ VAR BU MANTIKLI AMA YASAL DEĞİL
SİZ KARINIZIN SEVGİLİSİNİ ZAYIF ALIP SINIFTA KALMASI GEREKİRKEN İYİ NOT VERİP MEZUN EDİYORSUNUZ
bu ise ne mantıklı ne yasal'' demiş

alıntıdır yorumlarınızı bekliyorum arkadalar emeğe saygı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com