Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
oldu, oluyoraz, önce

Bana Ne Oluyor.Az Önce Yine Oldu!!!!!!!!!!

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bana Ne Oluyor.Az Önce Yine Oldu!!!!!!!!!!

Arkadaşlar şimdi anlatacağım konu daha önce 1 kere daha 2-3 gün öncede olmuştu ve az önce(15 dk önce)yine olduLütfen ciddiye alalım
Anlatıyorum;
Geçen gece uyurken birden uyandım ama ne uyanış birdenSonra hareket edemediğimi hissettimAma kendimi zorluyorum zorluyorum hareket edemiyorumBu bi 10 sn sürdü galibaSonra heryerimin biraz uyuştuğunu ve hareket edebildiğimi hissettimTam kurtulduğum sırada annem geldiAnnem yatarken hep gelir öper beni ve ii geceler derAma ben o gün anneme bişey demedimAnne az önce böle oldu demedim nedenseDaha sonrada unutmuşum sölemeyi
Şimdi yine oldu ve daha yeni yatmıştımBirden uyandım ve bu kez ağzımı bile oynatamadımSanki bişey ağzımı tutuyorduAma nefes alabildiğimi sanıyorumVe hiç hareket edemiyordumYine geçti ve heryerimin uyuştuğunu hissettimAnnemlerin yanına gittim seslendim baya ama uyanmadılarBende rahatsız etmeyim dedimŞu anda ellerim titriyor baya

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com