08-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arabasını Rüyasında Buldu
Konya'da oturan 57 yaşındaki Hasan Koçak'ın otomobili 3 gün önce işyerinin önünden çalındı Çalınan otomobilinin bulunduğu bölgeyi rüyâsında gören Koçak, buraya gidince otomobilini buldu
Konfeksiyon mağazası işleten Hasan Koçak'ın, ‘Doğan' marka otomobili 3 gün önce Karatay İlçesi'ndeki işyerinin önünden çalındı Koçak, bunun üzerine polise başvurdu Ancak, 3 günden bu yana Koçak'ın otomobili bulunamadı Koçak, aracını dün saat 23 00 sıralarında Meram İlçesi Gazialemşah Mahallesi’nde boş bir arsada park halinde gördü
Mağazasına 1 kilometre uzaklıkta otomobilini bulan Koçak, otomobilin ön kısmının hasarlı olduğunu görünce hemen polise haber verdi Koçak, gelen gazetecilere, “Otomobilim kaybolduğu günden beri çok üzülüyordum Dün gece rüyamda aracımın çok hasarlı halde olduğunu ve nerede bulunduğunu gördüm Bunun üzerine sabah Meram İlçesi Gazialemşah Mahallesi'ne gelerek aracımı aramaya başladım Aracımı da tıpkı rüyamda gördüğüm arazide buldum Rüyamda otomobilimin daha hasarlı olduğunu görmüştüm Daha sonra polise haber verdim Her zaman çalınan araçları polis bulur sahibine teslim ederdi, bu sefer ben buldum polise haber verdim” dedi
Gelen polis ekipleri de yapılan işlemlerin ardından Koçak'a otomobilini teslim etti Polis, soruşturmayı sürdürüyor
|
|
|