|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 1000, arkadaşlar, eklediğim, forum, fıkralar, lerce, nedeniyle, pisletmemek |
Arkadaşlar Forum Pisletmemek Nedeniyle Bütün Eklediğim Fıkralar Burada 1000 Lerce |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arkadaşlar Forum Pisletmemek Nedeniyle Bütün Eklediğim Fıkralar Burada 1000 LerceBaba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş![]() ![]() " diye düşünür ve oğluna seslenir: -"Getir bakayım şu karneyi!" -"Al baba ![]() ![]() " Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf -"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok Ne bu notların hali, rezil şey!" -"Baba ![]() ![]() O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum![]() ![]() " |
|
Arkadaşlar Forum Pisletmemek Nedeniyle Bütün Eklediğim Fıkralar Burada 1000 Lerce |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arkadaşlar Forum Pisletmemek Nedeniyle Bütün Eklediğim Fıkralar Burada 1000 LerceSıfırdan Bir kadınla en çok kimin birlikte olabileceği konusunda bir yarışma yapılıyormuş, dayanırsa kadın dayanamazsa yarışmacı büyük ödülü alacakmış Nam-ı Kemal de oradaymış Her postadan sonra da duvara çarpı atılıyormuş Alman başlamış 1,2,3![]() tıkanmış İngiliz başlamış 3,5,7![]() o da tıkanmış Fransız 15,20![]() derken o da kalmış Bizim Nam-ı Kemal başlamış 70,80,90 derken durmak bilmiyor Bakmış kadın iş kötü, Nam-ı Kemal'in duracağı yok, 95 yi yaparken "yok efendim bu 94 " diye tutturmuş Nam-ı Kemal, "Olur mu hanfendi 95 oldu, burada boşuna mı çarpı atıyoruz, sayıyoruz" dese de kadın dinlemiyor, "hayır bu daha 94 " diyormuş En sonunda bizimki zıvanadan çıkmış: - "Başlarım şimdi çarpına da sana da, sil hepsini sıfırdan başlıyoruz " |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arkadaşlar Forum Pisletmemek Nedeniyle Bütün Eklediğim Fıkralar Burada 1000 LerceOrman Adam gecenin bir vakti evine giderken, yol kenarinda otostop yapan guzel bir kadin gordu ![]() Durdu Lafi uzatmaya gerek yok![]() Az sonra kendilerini Belgrad Ormanlarinda bir yol kenarinda buldular Arka koltuga gectiler Kadin cilgin gibi sevisiyordu![]() Bitince "Bir daha ![]() " diye ciglik atti![]() "Bir daha![]() " O da bitti![]() "Bir daha ![]() " Guc bela bir daha![]() Adamin artik ayaga kalkacak hali yok![]() Kadin hala ayni sarkiyi soyluyor![]() "Bir daha ![]() Bir daha![]() " Tam o sirada arkalarinda bir araba daha durdu ![]() Birisi indi, yanlarina geldi ve cami tiklatti ![]() "Sizi boyle bir zamanda rahatsiz ettigim icin cok ozur dilerim, ama cok muskul durumdayim Lastigim patladi Gecenin bu saatinda burda bana kriko verecek sizden baska kimse yok ![]() " Arabadaki adam cevap verdi ![]() "Ben senden daha muskul durumdayim Sana sadece krikomu vermem, hatta lastigini de degistiririm ![]() Eger buraya gecer, benim yerimi alirsan![]() " Teklif yeni geleni saskina dondurdu, ama karar vermekte gecikmedi ![]() "Ben istedim bir goz, Allah verdi iki goz ![]() Madem oyle istiyor, oyle olsun O lastik degistirirken biz de keyfimize bakalim![]() " Arka koltuktaki adamla, yeni gelen yer degistirdiler ![]() Birkac dakika gecmeden bir siren sesi duyuldu Yanip sonen kirmizi mavi isiklar yaklasti, tam yanlarinda durdu Arabadan inen polis el fenerini ondeki arabanin arka koltuguna dogrulttu ![]() "Hey siz, ne yapiyorsunuz orda ![]() " "Sey memur bey" diye kekeledi arka koltuktaki adam ![]() "Karimla sevisiyorum iste ![]() " "Iyi de" dedi, polis, "Bu isi kendi evinizde yapsaniz olmaz mi? ![]() Madem kariniz ![]() " "Tabii" dedi adam ![]() "Tabii daha iyi olurdu Ama, siz bu isigi tutana kadar, onun karim oldugunu bilmiyordum ki ![]() " |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arkadaşlar Forum Pisletmemek Nedeniyle Bütün Eklediğim Fıkralar Burada 1000 LerceŞeytanı da Fazlasi ile zampara olan bir adam tövbekar olmak istemis Ne yapayim ne edeyim derken "40 gün 40 gece bir magaraya kapanip dua etmesi" söylenmis![]() Eleman magaraya kapanmis 1 gün 2 gün 3 4 5 derken 39 gün olmus 39ncu gün disarida bir yagmur bir yagmur, ortaligi sel goturuyor bir bakmis ki magranin kapisinda yagmur iliklerine kadar islemis bir bayan Guzel mi guzel Bayan hemen iceriye girmis Eleman, bayanin ustunu kurutmak icin ates yakmis Fakat bayana hic yaklasmamis Bayan uzerindekilerini kurutmak icin cikartinca, "kendisinin korkutugunu ve adamin kendisine sarilmasini" istemis Adam sarilirken tovbesini bozmak istemiyor fakat bayan cilvelenince tovbe diye sey kalmiyor ve is bitiyo Sevismenin ardindan kadin kahkahalar ile gulmeye baslayinca merakla sormus![]() - Neden guluyosun ? Kadin: - Ben seytanim Senin tovbeni bozmak icin geldim ve basardim demis![]() Bu sefer adam kahkahalarla gulmeye baslamis ve bu sefer - Niye guluyosun ? diye kadin sormus ![]() Adam: - Bu dunyada becermedigim bi seytan kalmisti Onu da becerdim ya, bosver gerisini demiş![]() |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arkadaşlar Forum Pisletmemek Nedeniyle Bütün Eklediğim Fıkralar Burada 1000 LercePapağan Kadının biri bir petshopa gider ve bir papağan almak istiyorum der Ahmet ismindeki petshop sahibi: "Hanımefendi elimde bir tane papağan kaldı fakat bu papağan çok küfürbaz almak istemezsiniz sanırım " Fakat bir papağan sahibi olmak isteyen kadın "Hayır almak istiyorum " der ve papağanı alır Fakat evine geldiğinde bir bakar ki gerçekten papağan kadını her eve geldiğinde 'Hoşgeldin ******' diyerek karşılar Buna dayanamayan kadın papağanı alır ve petshopa geri götürür![]() Ahmet Bey bu papağan gerçekten çok terbiyesiz Her eve geldiğimde beni hoşgeldin ****** diyerek selamlıyor ve ben buna dayanamıyorum Papağanı geri getirdim ve paramı geri istiyorum Fakat o anda paraya ihtiyacı olan Ahmet bey "Hanımefendi merak etmeyin Siz bunu bana bırakın ben terbiye edeyim siz yarın gelin alın " Kadın inanmayarak da olsa tamam der ve gider Ahmet papağanı alır ve bir çaydanlık su kaynatır "Ne diyeceksin lan kadın eve geldiğinde" diye sorar papağana "Hoşgeldin ****** diycem " der papağan Bunun üstüne papağanın kafasını kaynar suyun içine sokar ve tekrar sorar Papağan yine aynı yanıtı verir Bir olur iki olur ve papağan dayanamaz "Hoşgeldiniz hanımefendi diycem" der Ertesi gün kadın gelir ve Ahmet bey kadına papağanı terbiye ettiğini söyler Kadın bunu kontrol etmek istediğini söyler ve papağana sorular sormaya başlar "Ben eve geldiğimde bana ne diyeceksin?" "Hoşgeldiniz hanımefendi diycem" der papağan Kadın çok şaşırır ama emin olmak için devam eder "Peki yanımda bir kız arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin?" "Hoşgeldiniz hanımefendiler diycem" "Peki yanımda bir erkek arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin?" "Hoşgeldiniz beyfendi diycem " "Peki yanımda 2 tane erkek arkadaşımı getirirsem nediyeceksin?" Papağan cevap verir: Oğlum Ahmet suyu kaynat bu karı harbi ******!!! |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arkadaşlar Forum Pisletmemek Nedeniyle Bütün Eklediğim Fıkralar Burada 1000 LerceDomatesler Mary ne kadar ugrassa da bahcesinde yetistirmeye calistigi domateslerin karsi komsudaki kadar guzel kizarmasini basaramaz ve careyi komsusu John Bey'e isin sirrini sormakta bulur ![]() Komsu da isin sirrini soyle aciklar; "Ben her sabah fideleri suladiktan sonra pantolonumu asagi indirip bir muddet karsilarinda dururum, domatesler de utanclarindan kipkirmizi olurlar "Mary hemen uygulamaya gecer ve bir hafta sonra bu kez John sorar: "Nasil bir gelisme varmi domateslerde?" Mary'den cevap: "Domateslerde bir degisiklik yok ama, salataliklari bir gormelisin!" |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arkadaşlar Forum Pisletmemek Nedeniyle Bütün Eklediğim Fıkralar Burada 1000 LerceLaz Olduğum İçin Temel ilkokulun 1 sinifina baslar, ilk gun kosa kosa eve gelir ve annesine "Anne, anne! ögretmen bugün okulda sayilari ögretti, herkes 9'a kadar sayabildi, ben tam 14'e kadar saydim, laz oldugum için mi ?Annesi: Evet yavrum laz oldugun için Temel cok sevinir, 2 gun okula gider ve yine kosa kosa gelir ve annesine, "Anne, anne! ögretmen okulda alfabeyi ögretti, herkes d'ye kadar ögrendi, ben h"ye kadar ögrendim, laz oldugum için mi?" der Annesi: Evet yavrum laz oldugun için ![]() Temel artik yerinde duramaz ertesi gun okuldan acayip mutlu bir sekilde gelir ve annesine "Anne, anne, bugun okuldaki arkadaslarimla boylarimizi karsilastirdik, herkesinki 80-90 cm, benimki 160 cm laz oldugum icin mi?" der Annesi: Hayir yavrum, onlar 6 yasinda sen ise 16 yasinda oldugun için ![]() |
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arkadaşlar Forum Pisletmemek Nedeniyle Bütün Eklediğim Fıkralar Burada 1000 LerceROMAN YAZMIŞ Bir akıl hastanesinde bir deli, öteki deliye: - Ben bir roman yazdım, al oku; bakalım beğenecek misin, demiş ![]() Ve kendisine kalınca bir kitap vermiş ![]() Öteki deli, bir hafta boyunca okumuş romanı Sonunda arkadaşı deliye:- Romanın çok ilginç, demiş; yalnız biraz kalabalık, çok isim var içinde ![]() Kitabı veren deli: - Al, demiş, ikinci cildini de oku ![]() Ve kalınca bir kitap daha vermiş ![]() Yine aradan bir zaman geçmiş Romanın ikinci cildini de alan deli:- Bunu da okudum, demiş; gerçekten çok ilginç ama, bu da çok kalabalık; çok isim var içinde ![]() ![]() ![]() O sırada akıl hastanesinin doktoru gelmiş üstlerine: - Verin bakayım, demiş, o telefon rehberlerini Ne zaman aldınız bunları; ben de kaç gündür onları arıyordum |
|
|
|