![]() |
Sevgi Nedir Sizce? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgi Nedir Sizce?Evet size bugün bir hikaye anlatacağım,yok yere yıkılan bir sevginin hikayesi bu çok sevilen bir erkek düşünün öyle çok seviliyor ki en sonunda bu sevgi onu bunaltıyor sanırım ve kadının hiç beklemediği bir son geliyor başına ![]() AYRILIK ![]() ![]() ![]() Evet çok acı çekiyor kadın içi parçalanıyor,canı çok yanıyor hemde şimdiye kadar yanmadığı kadar çok ![]() ![]() ![]() Çünkü sevdiği ona sana olan sevgim kalbimden çıktı diyip başını gösteriyor burdasın artık ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın önceleri ona yalvarıyor sadece arkadaşı olmasını istiyor çünkü sevgisi o kadar büyük ki bu bile yeter diye düşünüyor başka bir şey istemem diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha nasıl denir nasıl söylenir yada nasıl tarif edilir,tarifi yokki ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ne yazık ki sevdiği artık ona bir yabancı olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama zamanla tedavisi olacak olmak zorunda ![]() ![]() ![]() Evet ama en güzel tarafı da kısacık aşka sığdırılan bir çok güzellik o kadar anlamlı şeyler yaşıyor ki kadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _Evet çünkü aşığım hemde sırılsıklam diyor mahçup ama mutlu sevdiğini her fırsatta haykırıyor utanmadan,hiç sıkılmadan o benim SEVDİĞİM CANIM ÖMRÜM CENNETİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önceleri ondan nefret etmeyi düşünüyor ama olmuyor ki,bunu başaramıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrılık haberini ilk aldığı zaman bile içindeki ses ona seni üzdü sende onu üz ondan intikam al demiyor,demezki nasıl desin olmazki nasıl olsun o zaman sevgi olurmu,aşk olurmu?Hayır diyor bittiyse bitti! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet işte gerçek sevgi bu diyor kısa bile olsa ![]() ![]() ![]() NOT:Bir akşam üstü biraraya geliyorlar ve sevdiği bilmiyorum belkide arkadaş olabiriz diyor biraz zaman sadece biraz zaman ![]() ![]() ![]() Ve işte diyor kadın günlerdir beklediğim mucize bu,bu bile yeter bana diyor içinden ![]() ![]() ![]() ![]() TÜKENMEYENLER için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ESKİ AŞKIM ŞİMDİKİ EN SEVGİLİ DOSTUM ![]() ![]() ![]() HER ZAMAN MUTLULUĞUNA,SAĞLIĞINA,SEVGİNE DUACI OLACAĞIM SEVGİYLE KAL ![]() ![]() ![]() GÜN BATAR HASRETİN ÇÖKER İÇİME BİR GARİP OLURUM SENDEN UZAKTA GÖZÜMDE BÜYÜR MESAFELER BİR ŞEYLER DÜĞÜMLENİR BOĞAZIMA DAR GELİR O ZAMAN BOMBOŞ SOKAKLAR SIĞDIRAMAM YÜREĞİMİ KOCA ŞEHRE HİÇ BİRŞEY İSTEMEM YALNIZLIĞIMA SENDEN BAŞKA BİR TEK HAYALİN YETER ISLAK GÖZLERİME ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|