|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
sende topla düşlerinidüşte değişenler |
![]() |
&Quot;Sende Topla Düşlerini&Quot;-&Quot;Düşte Değişenler&Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Sende Topla Düşlerini&Quot;-&Quot;Düşte Değişenler&Quot;Kadın yüreği durgun, kendiyle barışık ![]() ![]() "Kapısı açık, büyük bir hamama giriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Şu eriyikleri görüyor musun?" Kadın cevap vermiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bu gördüğün eriyikler sabun gibi görünse de benim ruhumdur aslında" Kadın iyice şaşkın, yaklaşıyor ![]() ![]() "Yüzelli yıldır ben buradayım, biliyor musun?" " ![]() ![]() ![]() ![]() "Sabırla sınıyorum ruhumu ![]() ![]() ![]() ![]() "Dünyaya ilk gittiğimde mi dedin?Kaç kez dünyaya gittin ki?Burası neresi?Öbür dünya mı?" "Öyle de denilebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Peki zaman?Zaman önemli değil mi?" "Zamanla uğraşacak zamanımız yok !!!" Kadın o an o hamamda ne aradığını, kendisinin mutluluğu için neler tavsiye edebileceğini sormak istedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Bir an önce gitmeli' diye düşündü kadın ![]() ![]() ((Kadın uyandığında ne istediğinin, ne yapması gerektiğinin ve en önemlisi kaderini asla değiştiremeyeceğini "SABIRLA" öğrenmesi gerektiğinin bilincindeydi ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|