![]() |
Süper Komik 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süper Komik 1Gene mi alkol muayenesi? Sarisin yildiz adayi, ustu acik kirmizi arabasini,gecenin bir vakti iyice tenhalasmis ve loslasmis Hollywood Bulvari'nda hizla surerken trafik polisi cevirdi ![]() ![]() "Hanimefendi, ehliyetiniz lutfen ![]() ![]() ![]() "Kredi karti buyuklugunde bir karttir,hanimefendi ![]() ![]() Buranin yoneticisi kim? Amerika'da kucuk bir kasabada tenha bir pub ![]() ![]() ve barmene dogru egilir ![]() ![]() dogru ![]() ![]() ![]() ![]() parmaklarini barmenin sakallarinin icine sokarken konusur: Buranin yoneticisi sen misin? ![]() ![]() " Sarisin, barmenin yuzunu iki eli ile oksarken adam yanit verir ![]() ![]() ![]() ![]() Kadin ellerini barmenin sakallarindan saclarina kaydirirken gene kisik sesle fisildar: "Bana yoneticiyi cagirabilir misin hemen, ona soyleyeceklerim var ![]() ![]() " Adamin nefesi kesilir ![]() ![]() ![]() ![]() Tahrik oldugu artik iyice anlasilmaktadir ![]() ![]() ![]() ![]() "Tabii edebilirsin" der, sarisin iyice kısiklastirdigi sesi ile ![]() ![]() barmenin agzina uzatmis, adamin onlari emmesine de izin vermistir ![]() ![]() Tabii yardim edebilirsin hayatim ![]() ![]() ![]() ![]() Hala zonkluyor bIr cumartesi sabahi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sopayi oyle bir savurmus ki ![]() ![]() bir erkege o hizla carpmis ![]() ![]() kelepceleyip iki buklum kaldigini gormusler ![]() baslamis ![]() ![]() ![]() ![]() hareketlerle adamin ellerini birbirinden ayirip iki yana sarkitmis once ![]() cimlere uzatmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz sonra sormus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Harika hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|