Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
komik, süper

Süper Komik 1

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Süper Komik 1

Gene mi alkol muayenesi?
Sarisin yildiz adayi, ustu acik kirmizi arabasini,gecenin bir vakti iyice tenhalasmis
ve loslasmis Hollywood Bulvari'nda hizla surerken trafik polisi cevirdi
"Hanimefendi, ehliyetiniz lutfen" "Ehliyet nedir, afedersiniz?"
"Kredi karti buyuklugunde bir karttir,hanimefendi Uzerinde resminiz vardir"
Buranin yoneticisi kim?
Amerika'da kucuk bir kasabada tenha bir pub Hayli carpici bir sarisin bara dogru yaklasir
ve barmene dogru egilir Barmen hemen karsilik verir, o da egilir barin uzerinden sarisina
dogru Sarisinin hareketleri de, sesi de ic giciklayicidir Elini uzatir,
parmaklarini barmenin sakallarinin icine sokarken konusur: Buranin yoneticisi sen misin?
" Sarisin, barmenin yuzunu iki eli ile oksarken adam yanit verir "Pek sayilmam"
Kadin ellerini barmenin sakallarindan saclarina kaydirirken gene kisik sesle fisildar:
"Bana yoneticiyi cagirabilir misin hemen, ona soyleyeceklerim var
" Adamin nefesi kesilirSu anda cagirmama imkan yok"
Tahrik oldugu artik iyice anlasilmaktadir "Bana soyleyin, ben yardim edebilirim belki"
"Tabii edebilirsin" der, sarisin iyice kısiklastirdigi sesi ile Bu sirada parmaklarini
barmenin agzina uzatmis, adamin onlari emmesine de izin vermistir
Tabii yardim edebilirsin hayatim Ona de ki,bayanlar tuvaletinde, tuvalet kagidi kalmamis!"
Hala zonkluyor
bIr cumartesi sabahi Iki genc kadin golf oynuyorlar Sarisin olani topu dikmis
Sopayi oyle bir savurmus ki Top havada kursun gibi ucmus, obur delikte golf oynayan
bir erkege o hizla carpmis Kadinlar dehset icinde, erkegin iki elini bacaklarinin arasinda
kelepceleyip iki buklum kaldigini gormuslersarisin hizla oraya kosmus ve ozur dilemeye
baslamis Lutfen izin verin size yardim edeyim Ben fizyoterapistim Kadin cok yumusak
hareketlerle adamin ellerini birbirinden ayirip iki yana sarkitmis once Sonra adami
cimlere uzatmis Pantolonun kemerini gevsetmis Elini iceri sokmus ve masaj yapmaya baslamis
Biraz sonra sormus "Simdi nasil hissediyorsunuz kendinizi" "Harika" demis adam
"Harika hissediyorum Ama bas parmagim hala fena halde zonkluyor!"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com