![]() |
220 Numaralı Karayolu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 220 Numaralı KarayoluAmerika'da 22 no'lu karayolunda, devriye görevi yapan bir otoyol >>>> >polisi arabasından yolu takip ederken, bir araba görmüş ![]() >>>> >radarla incelemiş ve minimum 50 km ![]() >>>>aracın >>>> >tam 22 km ![]() ![]() ![]() >>>>aracı >>>> > durdurup sürücüyü uyarmaya karar vermiş ![]() >>>>aracı >>>> >durdurmuş,birde ne görsün ![]() ![]() >>>>aracın >>>> >arkasındaki koltuklarda da çok korkmuş 3 tane yaşlı teyze daha var ![]() >>>> > >>>> > >>>> >Polisi görünce yaşlı sürücü: Polis bey çok mu hızlı gidiyordum? Diye >>>> >endişe ile sormuş ![]() >>>> > >>>> > >>>> >Polis demiş ki; hanımefendi, hızlı değil, aksine çok yavaş >>>> >gidiyorsunuz Ve bütün otoyol trafiğini etkiliyor! Radardan gördüğüm >>>> >kadarıyla 22 km ![]() ![]() >>>> > >>>> > >>>> >Yaşlı teyze: Ama, otoyolun girişinde 22 yazıyordu ve bende bu hıza >>>>uymak >>>> >istedim! >>>> > >>>> > >>>> > >>>> >Polis: Teyzeciğim demiş, o 22 otoyolun numarası ![]() >>>> >min ![]() ![]() >>>>demiş ![]() >>>> > >>>> > >>>> >Polis tam kendi arabasına giderken, gözü yine arkada oturan, hiç >>>> >konuşmayan ve çok korkmuş 3 yaşlı teyzeye kaymış ![]() >>>>vermiş >>>> >sürücüye ![]() >>>> > >>>> > >>>> >Teyzeciğim bir şey sorabilir miyim? Bu arkada oturan kişilerin nesi >>>>var? >>>> >Çok korkmuş gözüküyorlar, sanki dillerini yutmuşlar gibi! >>>> > >>>> > >>>> >Kadın şöyle cevap vermiş: valla bende anlamadım, 250 no'lu >>>>karayolundan >>>> >çıktıktan beri böyleler ![]() |
![]() |
![]() |
|