![]() |
Profesörle Ögrencisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Profesörle ÖgrencisiPROFESÖRLE ÖGRENCİSİ Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş ![]() Profesör kaşlarını çatarak: " Öküzler ve kuşlar ayni masada oturamaz!" Ögrenci: "O zaman ben ucuyorum ![]() ![]() ![]() Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve sinavinin basarisiz gecmesi icin elinden geleni yapmis ![]() Yanliz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis ![]() Profesor ogrenciye: Sana son bir soru soracagim - demis ![]() Yolda yürürken iki torba buldugunu hayal et, birinde akil var, digerinde ise para var ![]() Ogrenci: "Para olan cuvali secerdim ![]() ![]() ![]() Profesör: "Ben akil olan cuvali secerdim ![]() ![]() ![]() Öğrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu secer ![]() ![]() ![]() Profesör çok sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine "Öküz" yazmis ![]() Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis ![]() Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : "Sayin profesör, imzanizi atmissiniz, fakat notumu yazmayi Unutmussunuz ![]() |
![]() |
![]() |
|