![]() |
♠ Bir Saatin Bedeli ♠ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ♠ Bir Saatin Bedeli ♠Adam yorgun argın eve döndüğünde, beş yaşındaki oğlunu kapının önünde beklerken bulmuş ![]() Çocuk babasına; "Baba, bir saatte ne kadar para kazanıyorsun?" diye sormuş ![]() Zaten yorgun gelen adam; "Bu senin işin değil" diye yanıtlamış ![]() Bunun üzerine çocuk; "Babacığım, lütfen bilmek istiyorum" diye yanıt vermiş ![]() Adam, "İllaki bilmek istiyorsan 20 dolar" diye yanıt vermiş ![]() Bunun üzerine çocuk, "Peki bana 10 dolar borç verir misin?" diye sormuş ![]() Adam iyice sinirlenip "Benim, senin saçma oyuncaklarına veya benzeri şeylerine ayıracak param yok ![]() Hadi derhal odana git ve kapını kapat" demiş ![]() Çocuk sessizce odasına çıkıp, kapısını kapatmış ![]() Adam sinirli sinirli, "Bu çocuk nasıl böyle şeylere cesaret eder?" diye düşünmüş ![]() ![]() ![]() ![]() Yatağında olan çocuğa "Uyuyor musun?" diye sormuş ![]() Çocuk, "Hayır" diye yanıtlamış ![]() "Al bakalım istediğin 10 doları ![]() ![]() Çocuk sevinçle haykırmış; "Teşekkürler babacığım" Yastığının altından diğer buruşuk paraları çıkarmış adamın suratına bakmış ve yavaşça paraları saymış ![]() Bunu gören adam iyice sinirlenerek; "Paran olduğu halde neden benden para istiyorsun ![]() ![]() Çocuk, "Ama yeterince yoktu" demiş ve paraları babasına uzatarak "İşte 20 dolar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|