Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldattın, garanti, gülmek

Beni Aldattın Mı?? ( Gülmek Garanti..)

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beni Aldattın Mı?? ( Gülmek Garanti..)

Ünlü diş hekimi Sam ve eşi 50 evlilik yıldönümlerini kutluyorlardı Sam birden eşine bir soru sordu :
-"Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?"
-"O da nerden çıktı?" diye sinirlendi eşi, cevabı öğrenmek
istemezsin herhalde" dedi -"İsterim" dedi Sam "Lütfen anlat" -"Madem öğrenmek istiyorsun, evet, seni üç kez
aldattım diye cevap verdi eşi -"Kimlerdi bunlar?" diye sordu Sam -"İlki" diye anlatmaya başladı eşi "hani sen 30 yaşındaydın ve kendi kliniğini kurmak istiyordun da hiçbir banka sana kredi açmıyorduSonra bir banka müdürü eve geldi; hiçbir şey sormadan tüm kağıtları imzaladı ve sen en modern aletlerle kliniğini açabildin"
-"Canım benim Benim için kendini feda ettin demekBenim sevgili karıcığım" dedi Sam "Peki ikincisi?" --"Hani 50 yaşında kalp krizi geçirmiştin ya, kritik
bir by-pass ameliyatı olman gerekiyordu, hiçbir doktor o cesareti gösteremiyordu Her an ölebilirdin Dr Halery onca yoldan kalktı geldi, ameliyatını yaptı Sen hayata döndün" dedi eşi-"Ah benim sevgili karım Hayatımı kurtarmak için kendini bir kez daha feda ettin, öyle mi? Peki üçüncü aldatışın?"
-"Hatırlıyor musun, yıllar önce diş hekimleri odası başkanı olmak istemiştin de 247 oy eksikti'

OHAAAAA!!!

yorumlarınızı bekliyorum tşk etmek için butonu kullanınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com