Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
, babanin, doğum, günü, hediyesi, oğluna

♥ Bir Babanin Oğluna Doğum Günü Hediyesi ♥

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

♥ Bir Babanin Oğluna Doğum Günü Hediyesi ♥

Yarın, yedi buçuk yaşındaki oğlunun doğum günüydü
Baba, dünya tatlısı minik oğlu için ne yapması gerektiğini uzun uzun düşündü
Önce, özene bezene bir mektup yazmaya karar verdi
Sonra, “Ne özenmesi? Süslü cümleler aramaya ne gerek var? İçinden geleni yaz” dedi kendi kendine
Günlük iş koşuşturması hafiflediğinde, işyerindeki çalışma masasının üstüne bembeyaz kağıdı koyup, kalemi eline aldı
El yazısı ile mektup yazmayalı ne kadar çok zaman geçmiş diye düşündü
“Canım gözbebeğim,
Kardeşin duymasın ama ilk kez bu özel gün için sana torpil yapacağım minik aslanım:
Seni daha çok özlüyorum!
Hani, o küçük kollarını ardına kadar açıp ‘Baba, seni işte bu kadar seviyorum’ demen gibi, ben de kollarımla dünyayı kucaklayacak kadar açmak isterim, ben de seni bu kadar seviyorum demek için
Yaptığımız bilek güreşlerini özledim evlat
Yo yo, inan ki sen daha güçlü olduğun için kazandın hep Ben mahsustan sana yenilmedim!
Benim doğum günümde yaptığın fedakârlığı hatırlıyor musun yavrum?
Hani dedenin sana aldığı ve senin çok sevdiğin badem şekerini yememiş, ‘Babam gelince ona vereceğim’ deyip, uyuya kalmıştın
Bu hareketinle bana bir iyilik yapmak yerine içimi acıttığını nereden bilecektin?

Ne çok planımız vardı birlikte Maça gidecektik, memleketimize gidecektik, Hindistan’a gidecektik Bir türlü olmadı

Şimdi, senin doğum gününde hatırladığım şeye bakar mısın oğlum; bir gün, ‘Yine geç mi geleceksin baba?’ diye sorup, sonra o tatlı yüzüne yerleşen hüzünle, ‘Olsun, uyumayacağım, bekleyeceğim seni’ deyişin canlanıyor gözümün önünde
Uyu bebeğim, uyu meleğim, sen uyu
Çünkü yanına ne zaman geleceğimi ben de bilmiyorum
Baban
Ertesi gün mektubu götürüp, birkaç damla gözyaşıyla toprağını ıslattığı sevgili oğlunun mezarına gömdü

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com