2 Ölü Kadın... |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
2 Ölü Kadın...>>> >>>1- Selam, benim adım Wanda >>> >>> >>> >>> >>> >>>2- Selam, benimkide Slyvia, sen nasıl >>>öldün? >>> >>> >>> >>> >>> >>>1- Donarak öldüm >>> >>> >>> >>> >>> >>>2- Ne kadar korkunç >>> >>> >>> >>> >>> >>>1- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan >>>titremem geçince ısınmaya >>> >>> >>>başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm >>> >>> >>> >>> >>> >>>2- Peki sen nasıl öldün? >>> >>> >>> >>> >>> >>>1- Ağır bir kalp krizi geçirdim Kocamın >>>beni aldattığını sandım, >>> >>> >>>onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek >>>başına >>> >>> >>>televizyon seyreder halde buldum >>> >>> >>> >>> >>> >>>2- Sonra ne oldu? >>> >>> >>> >>> >>> >>>1- Kesinlikle evde başka bir kadının >>>olduğundan emindim, bütün evi >>> >>> >>>aramaya başladım Çatıyı, yatakların altını ama her yeri >>>aradım fakat >>> >>> >>>bulamadım Ama aşırı yorulmuştum, kalp krizi geçirdim ve >>>öldüm >>> >>> >>> >>> >>> >>>2- Keşke derin dondurucuya baksaydın, şu >>>anda ikimiz de yaşıyor >>> >>>olacaktık |
|