![]() |
♥ Beni Severmisin Anne ♥ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ♥ Beni Severmisin Anne ♥Kapıdan içeri girer girmez neşeyle bağırdı: "-Anne biliyor musun bugün yuvada ne oldu? ![]() ![]() ![]() -Görmüyor musun? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç kimsenin sevdiği şey birbirine benzemiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herşey erteleniyordu telefon ve araba söz konusu olunca ![]() ![]() ![]() Bir de eve misafir gelecek oldu mu kendisine hiç yer kalmıyordu ![]() ![]() ![]() Nerelere gitsindi? ![]() ![]() ![]() Annesi tel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koşarak yanına gitti ![]() ![]() ![]() "-Sana yardım edeyim mi" dedi en sevimli halini takınarak ![]() ![]() ![]() ![]() -Hayırdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kelimeden nefret ediyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "-Anneciğim sen yorulma diye ![]() ![]() ![]() -Yemekte konuşuruz çocuğum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "-Hani siz yoruluyorsunuz ya ![]() ![]() ![]() -Eeeee? ![]() ![]() ![]() "-Ben de oyun oynamaktan yoruluyorum ![]() ![]() ![]() -Ne yapayım? ![]() ![]() ![]() "-Bilmem ![]() ![]() ![]() Yapılmaması gerekeni biliyordu da büyükler yapılması gerekenleri hiç bilmiyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anne öfkeyle söylenmeye başladı:"-Mumda yok" diye diye karıştırdı dolapları el yordamı ![]() ![]() ![]() Çocuk sırtüstü uzanıp,anneannesinin köyünü düşündü ![]() ![]() ![]() Gaz lambasının ışığında deli tavşan masalını anlatışını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anneannesi gibi iki elini birleştirip işaret parmaklarını yukarı kaldırarak tavşan kafası yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() Yoldan geçen arabaların farları duvardaki dli tavşana yol açtı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Otlarla kuşlarla konuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolu yavaşça düştü kanepeden ![]() ![]() ![]() Neden sonra ışıklar geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odaya koştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masanın üstündeki dosyalara baktı iğrenerek ![]() ![]() ![]() Dindirilmez bir pişmanlık doldurdu içini ![]() ![]() ![]() Uyandırmaktan korka korka küçük alnına bir öpücük kondurdu ![]() ![]() ![]() Çocuk sanki bu öpücüğü bekliyorrmuşçasına; "-İşin bitince beni sever misin anne" dedi ![]() ![]() ![]() Kadın sevilmek için kendisinden randevu alan çocuğuna bakarak sabaha kadar ağladı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|