Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asrin, harikasi

Asrin Harikasi

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Asrin Harikasi

“karşimda Müthiş Bir Yangin Var Alevleri Göklere Yükseliyor
Içinde Evladim Yaniyor; Imanim Tutuşmuş Yaniyor O Yangini Söndürmeye , Imanimi Kurtarmaya Koşuyorum
Yolda Birisi Beni Kösteklemek Istemiş De Ayağim Ana çarpmiş Ne Ehemmiyeti Var O Müthiş Yangin Karşisinda Bu Küçük Hadise Bir Kiymet Ifade Eder Mi ?
Dar Düşünceler… Dar Görüşler…”

O Büyük Davasini Kisaca Ifade Eden Sözlerinden Birisi…
Beddiüzzaman Said Nursi, Evli Olmamasina Rağmen, çocuğu Olmamasina Rağmen Bu Gençliği Evladi Kabul Edip Zamane Fitnesinden Bu Gençliği Kurtarma Pahasina Hiçbir şeyden Kaçinmayan şahis…
Davasi Yolunda Bir Sürü Işkenceye Uğratilmiş , 19 Defa Zehirlenmiş Hapse Atilmiş Ama Davasindan Asla Vaz Geçmemiş şahis…

Vatanini çok Sevmiş Ve Kurtuluş Savaşinda 300 Talebesine Komutanlik Yapmiş Ve Cesurca Savaşmiş Kerametlere Hasil Olmuş,
Ruslara Esir Düşmüş Vatanperver , Cumhuriyetperver şahis…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com