Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, kötü, okuyunca, satanistarkadaşlar, ürperdim

Satanist(Arkadaşlar Okuyunca Çok Kötü Ürperdim)(+18)

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Satanist(Arkadaşlar Okuyunca Çok Kötü Ürperdim)(+18)

Benim adım eren55 yaşındayım size yıllar önce yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorumO zamanlarda ben 12,abim 20 yaşında idi2 katlı bir evde oturuyordukBu eve yeni taşınmıştıkÇanakkalede olan bu ev şirin bir evdi ama içimde kötü bir his vardıEve girmek istemiyordumAilem 4 kişi idi2 kardeştikAbimmin bir özelliği vardıKimseyle aynı odada yatmak istemezdi hep tek başına bir odada kalırdıNeyse eve taşındıkO gün gördüğüm rüya çok kötüydüNeye benzediğini göremediğim bir cisim bana yukarı kata çık diyorduNeden dedim ve rüyamdan uyandım ağlıyordumAnnem ve babam beni sakinleştirdiler2gün yine aynı rüyayı gördümYine çok korkmuştumBu arada abim arkadaşlarıyla geziye gitmiştiVe ben 1 hafta boyunca sürekli olarak bu rüyayı gördümÇok kötü oldum dudaklarımda uçuklar çıkmıştı bir sürüAnnem bu olaya dayanamdı ve beni hastaneye götürdüGeldiğimizde birşeyi değiştirmeyeceğine inanıyordumO gece yine aynı rüyayı gördümArtık canıma tak etmişti ağlayarak üst kata çıktımBir şey yoktu abimin odasına çıktımVe o an beynimden sıcak sular indiAbimin cansız bedenini gördüm 2 kişi abimin başında bıçakla vücudunu kesiyorlardıBu olamazdı abim hani geziye gitmişti olamaz!
meğersem o namussuz herifler abime 1 hafta boyunca işkence etmişlerVe bu gece onu öldürmüşlerdiGelelim bu duruma annem beni hastaneye götürdüğü sırda tam evden çıkarken 2 satanistin saldırısına uğradıkVe 1 hafta boyunca kesici maddelerle işkenceye uğramıştıkBen tam 2 yıl boyunca hastanede tedavi gördümVe bu olayın etkisinden hala kurtulamadım

yorum yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com