Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olmaz, rek, ßöyle

ßöyle Re.....K Olmaz ..(

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ßöyle Re.....K Olmaz ..(

Merhaba Arkadaşlar;

Güzel birgünde içinizi karartmak istemezdim ama paylaşmadan da geçemiyeceğim Gece bazı siteleri gezerken çok ilginç bir yazıyla karşılaştımNasıl bir yerde yaşıyoruz anlamadımMidem kaldırmıyo benim artık bu olan rekleri Kim "YETER"diyecek bunu da bilmiyorumBu yazı için herkesten özür diliyorum şimdiden ama ibret almamız gereken çok şey olduğunu düşünüyorumKonuyu nereye açacığıımı ßilemedm insallah burası uygundur

arkadaşlar bu olayda gerçek yaşanmış bir olayKadın birgün bi işi çıkmış ve daha küçücük bebeğini komusuna emanet etmiş komşu kadının o gün kocasıda evdeymiş kadın işini bitirip bebeğini almaya geldiğinde bebeğin yaşamadığını görmüşler anne perişan halde ne yaptınız bebeğime diyerek çırpınmış durmuş ama evsahibi kadın da bilmiyormuş ne olduğunuDaha sonra işin gerçeği, ölen bebeğe otopsi yapılınca ortaya çıkmış Bebeğin soluk borusunda sperm bulmuşlar, bu sperm bebeğin soluk borusunu tıkayıp boğularak ölmesine neden olmuşAdam itiraf etmiş sonrasında "bebeğin parmağını emdiğini görünce etkilendim ve bunu yaptım" demiş Aile adamdan şikayetçi olmayıp serbest bırakılmasını istedi ve adam serbest kalınca bütün aile adamı linç ederek öldürdüler

yazık çok yazık raßßim ıslah etSİn ='(

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com