![]() |
Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz]YASAL UYARI Bu anlatacağım bir hikaye değil sadece aklınızda bulunsun ![]() ![]() Cinlerin insan kılığına girebildiklerini herkes bilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ahtapot 14-15 yaşlarındaki bir kızda durup dururken hamilelik belirtileri başlamış: Karnı hafiften şişkinleşmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat zaman geçtikçe hem karnı büyümeye devam etmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vakit kaybetmeden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olayın aslı sonradan anlaşılmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz]Ben öldüm galiba! Mezbahadan et taşıyan bir tırın sabahın erken saatlerinde yüklenip bir an önce yola çıkması gerekiyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir süre duvarları yumruklamış ama sesini duyuramayacağını biliyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tır etleri teslim edeceği yere geldiğinde şöförü dondurucunun kapısını açınca içerisinin soğuk olmadığını farketmiş ![]() ![]() ![]() Polis olaya el koymuş şoför tutuklanmış ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz]Cin'le dalga geçince 17 yaşındaydım ve annemin memleketi olan Giresun'daydık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz]Falcı Olay 1999 yazında gerçekleşmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"falına bakmamı ister misin?" Ben bu lafın bana söylenmediğini düşünerek tostumu yemeğe devam ederken ![]() -"falına bakmamı ister misin?" Bunun üzerine dayanamayıp arkamı döndüm ![]() ![]() -"falına bakmamı ister misin?" Ben de üzerimde neden olduğunu bilmediğim o bir anlık şaşkınlığı atarak hızlı bir şekilde “hayır” diyerek arkamı döndüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -falına bakıcam! Ben de sanki bu bir oyunmuşçasına; "-niye"dedim ![]() Kadın buz gibi donuk sesiyle “-çünkü az önce istediğini söyledin” dedi ![]() Az önce kaynağını bilmediğim o -irkilme sebebim- gibi görünen kadın bana bir anda çekici gelmeye başladı ![]() ![]() Kadın hiç duraksamadan yanıma oturdu ve kafasını yere doğru eğerek bana sağ elimi uzatmamı söyledi ![]() ![]() “Sakın ha yanlış elini uzatmak gibi haylazca bir şey yapma ![]() İşte o an kendimi felç olmuş gibi hissettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Bir kağıt alacaksın ve bu seni büyük bir topluluğun içine sokak 3 gün içerisinde çok sevdiğin iki insanı kaybedeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() Olayın hikaye kısmını geçerek size o hafta olan olaylardan bahsedeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇÜNKÜ O GÜNDEN SONRA SAĞ ELİMDEKİ KOKU HİÇ ÇIKMADI ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz]Hayal(mi)? Akşamları çok yemek yediğimde zor uyur ve genelde kabus görürüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz]Işıkları açmadığın için memnun musun? İngiltere'de okuyan iki Türk kızı yurttta aynı odada kalıyorlarmış ![]() ![]() Diğer kızla vedalaşıp çıkmış ama daha yurttan 100 metre falan uzaklaşmış ki ders kitaplarından birini unuttuğunu farketmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duvarda da (muhtemelen kızın kanıyla yazılmış) bir yazı varmış: "Aren't you glad you didn't turn on the lights?" (Işıkları açmadığın için memnun musun?) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz]Kafaları kopmuş İngiltere aniden bastıran sisiyle ünlüdür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İhtiyatla ilk arabaya yaklaşmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Panik içinde arabasına koşmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir süre sonra cesetlere ait iki kafa bulunmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MI5'da yeni kurulan seri katil araştırma birimi olay mahalini didik didik incelemiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz]Mezarliktaki Yangin Su an 17 yasindayim ve olay bundan 3-4 sene evvel YASANMISTIR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz]Tepedeki Ev Yillardan 1994'dü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz]Ruh Öncelikle merhaba demem gerekiyor sanirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz]Seytan Yil 1994 temmuz ayi cumartesi aksami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz]Karabasan Ramazan ayinin ortalarindaydik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz]Kan Kokusu Uzun süre oldu kuruyali* bayat kokusu ortaya çikali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz]Kara Büyü Bir gün ev arkadasimla can sikintisindan kendimize bir büyü bulmayi ve bunu insanlar üzerinde denemeyi düsündük öyle saçmasapan bazi kelimeleri bir araya getirdik ve bunlari ezberledik ![]() ![]() ![]() Ertesi gece yilbasi partisi için aldigim cadi sapkasini basima taktim ve üzerime siyah biseyler giydim bir mum yakip isiklari söndürdük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan 4 sene geçmesine ragmen bu büyü sözcüklerini ne kadar unutmaya çalissam da bi türlü unutamadim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç Olaylar[Ekleyebilirsiniz]bi gün annemlerler oturuyodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|