08-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Öldürür
Yaşamiş Olduğum çok Aci Bi Olayi Anlatiyorum
Aşik Oldum ,aşkin Açiklamasini Hala Yapamam Aşk Nedir Hala Bilmem öle Bi Duyguydu Ki Gözlerim Kör Olmuştu Adeta Baktiğim Heryerde O Vardi Aklimda,düşüncelerimde,hayal Ettiklerimde,gözlerimi Açtiğimda,gözlerimi Kapattiğimda,attiğim Her Adimda Hatta Rüyalarimda,uykumda,düşlerimde Ve En önemlisi O Kalbimdeydi Aşk Bu Olsa Gerek Başka Bi Açiklamasi Varmi Bilmiyorum  
Yaklaşik Bi 4 Yil Kadar,sonu Nereye Gider,ne Olur,nasil Sonuçlanir Düşüncesiz Umarsizca Yaşanmiş Bi Aşk Ve Bi Gün Artik Yol Ayrimina Gelinmiştir Ne Yapicami Bilemez Olmuştum,inanmasi çok Güçtü şaka Gibiydi Ama Ne Yazikki Gerçekti Ve Ben Perişan,yikik Hatta Darma Dağin Olmuştum ne Kadar çabaladiysam Da Mücadele Ettiysemde Bitmemesi Için Artik Bi Anlami Yoktu Her şey Bitmişti Ve Artik O Güzel Günler Yerini Aci,çile Ve Isyan Dolu şeylere Teslim Etmişti Kendini siz Hiç Meyhaneleri Kendinize Ev Edindinizmi,her şeyden Nefret Edip Alkolü Kendinize Dost Edindinizmi Ve Siz Hiç Azraile Kafa Tuttunuzmu Bu Beden Onun Olmadiği Yerde Yapamaz Diyerek ben Iyice Kaptirmiştim Kendimi Artik Alkol Esrar Vs Gibi Uyuşturucu şeylerle Kendimi Avuttuğumu Saniyordum Bunlar Yetmez Gibi Canima Kiymaya Karar Vermiştim Ki öle De Yaptim nasil Bi Yöntemle Aslinda Karar Vermiştim Demeyelim O An Kullandiğim Maddeden Dolayi Bi Bi Bişeydi Yani Artik Peşpeşe Ve ölümüne Vuruyordum Kiş Aylari Ve çok Soğuk Bi Geceydi Yani ölmek Için Bile Berbat Bi Hava Vardi Bu Yaptiklarimdan Yaklaşik 25-30 Dakika Sonra , Sadece Yere Düşmeden önceki Bi Kaç Saniyeyi Hatirlayabiliyorum Komaya Girmişim Sonra Beni Hastaneye Kaldiriyolar Ordaki Müdehale Yetersiz Kaliyo Ve Ambulansla Başka Bi Hastaneye Ve Yapilan Müdahaleler Bağlandiğim Makinalar Ve Daha Neler Tam 3 Gün Baygin Kalmişim Bitkisel Hayat Yani inanin Kullandiğim Maddeden Dolayi Kan Alamamişlar Vücudumun Hiç Bi Yerinden Adeta Kanim Donmuş Ellerimin Parmak Uçlarini Kesmişler Kan Almak Amaciyla Fakat Dedimya Adeta Donmuş baygin Kaldiğim Bu 3 Gün Içersinde Neler Görmedim,neler Yaşamadim,kendi Cenazemi Izledim,kendi Selami Dinledim Yani Vefaat Ilanimi,mezara Gömülüşümü,üzerime Atilan Topraklari Ve Etrafimda Beni Gerçekten Seven Insanlarin Ağlayişlarini Annem,babam Arkadaşlarim Kisacasi Bütün Yakinlarim Artik Bitmişti Bu Baygin Halde Gördüğüm Bi Hayal Gibi Bişeydi Belkide,belkide Gerçekten ölcektim,yaşamam Lazim Ben Böle ölemem Diyene Kadar Bana Bunu Söyleten Beni Bu Hallere Koyan Vefasizi Cenazemde Göremememdir neyseki Tekrar Hayata Dönebilmiştim Yanliz Tek Sorun Düştüğüm Bu Durumlarin Sonunda Kimsenin Yüzüne Bakamaz Olduğumdu bi Müddet Sonra Bunu Da Atlattim Ve Yaşadiklarimi Bütün Sevdiklerimle Paylaştim Bir Bir Anlattim benim Düştüğüm Duruma Düşmesinler Diye Gerçi Boş Yani Ne Kadar Anlatirsan Anlat Bazen Insanlar Düşünümez Olurlar,yapmak Istediği şeyin Doğru Olduğuna Inanir Veye Inandirir Kendini Tabi Sonu Hep Ayni Takla Anlicaniz neyseki Güçlü Bi Yapiya Sahibim Ki Kendimi Erken Toparladim Normal Hayatima Geri Dönebildim
Diceksiniz Ki Onun Için Canina Kiymişsin
Ama Başaramamişsin Hayattasin Ve Onu Unutmuşsun
Nasil Oluyo
Hayir Onu Unutmadim Hala Aklimda,hala Baktiğim Her Yerde,düşüncelerimde Ve Hayallerimde Ama Bu Seferki Farkli Yani Aşk Değil Nefret Intikam
Intikamim Alinacak Allahsiz,
Intikamim Alinacak Kitapsiz
Bunlari Sen Bilemessin,
Bunlari Sen Yaşamadin
Bunlari Ben Yaşadim,
Ben Bilirim Allahsiz,
Ben Bilirim Kitapsiz
Sen Hiç Ard Arda Sigara Yaktinmi
Sen Hiç Meyhaneleri Kendine Evin Edindinmi
Sen Hiç Azraile Kafa Tuttunmu
Ben Tuttum
Bunlari Sen Yaşamadin