![]() |
Bir Bebeğin Yarım Kalmış Günlüğü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Bebeğin Yarım Kalmış Günlüğü- Bir Bebeğin Yarım Kalmış Günlüğünden! 5 Ekim: Bugün var edildim ![]() ![]() ![]() ![]() henüz annem ve babam bilmiyor ![]() küçüğüm ![]() ![]() ![]() Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum ![]() seveceğim ![]() ![]() ![]() Annem henüz farkında değil ama onun kanıyla besleniyorum ![]() dolaşıp gelen sımsıcak kan bana geliyor ![]() kıpırtılarını şimdiden hissediyorum ![]() ![]() Annem için güzel bir sürpriz olacağım ![]() bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı ![]() dokunuşunu hissediyorum ![]() oluyor ![]() tebessümler açacak, güleceğim ![]() dökülecek ![]() ![]() beni? Seninle konuşacağım ![]() ![]() daha var değilmişim… Nasıl olur? Varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya… Hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir ![]() Ah bir konuşabilsem! 27 Ekim: Bugün pek mutluyum ![]() bir kıpırtı başladı ![]() ![]() ![]() Hayatım boyunca böyle atıp duracak ![]() kalbimi ![]() ![]() ![]() ![]() birden atmaya başladığını bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne? 2 Kasım: Her gün biraz daha büyüyorum ![]() bacaklarım da biçimlenmeye başladı ![]() nasıl kucaklayacağım seni anneciğim ![]() da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz ![]() gideriz ![]() küçük şeyler ![]() ![]() Bunlarla çiçek toplayacağım, annemin elini tutacağım, kalem tutacağım ![]() ![]() mısın? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum ![]() 20 Kasım: Oh, nihayet ![]() ![]() ![]() öğrendi ![]() ![]() ![]() Ultrason diyorlarmış ![]() ![]() anneciğim? Seneye kalmaz kollarının arasında olacağım… 25 Kasım: Artık babam da burada olduğumu biliyor ![]() olduğumun farkında değiller ![]() ![]() ![]() Aralık: Bugün yüzüm tamamlandı ![]() burnum, dudaklarım ve yanağım var… Anneme benziyorum galiba… 13 Aralık: Artık çevreme bakabiliyorum ![]() olsun ![]() ![]() ![]() gün ışığını görebileceğim, renkleri ve çiçekleri tanıyacağım ![]() Rüyamda gördüm ![]() ![]() ![]() merak ediyorum ![]() ![]() göreceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aralık: Kulaklarım daha iyi duyuyor artık ![]() kalbinin seslerini duyuyorum ![]() duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum ![]() kadar tatlı… Hiç duymadığım bir şey bu… Güzel ve sağlıklı bir kız olacağım ![]() dinleyeceğim ![]() de beni özlüyorsundur mutlaka… Beni koklayacaksın ![]() ![]() seveceksin, değil mi? 28 Aralık: Anne burada bir şeyler oluyor ![]() Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle ![]() ![]() ![]() gibisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() konuşmuyorsun anne? Anne… Anne… Anneciğim… Yüzümde soğuk bir şey hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Anne… Kolumu çekiyorlar anne… Canım yanıyor anne ![]() ![]() ![]() Ayaklarımı parçalıyor bu şey anne ![]() ![]() ![]() kopardılar anne… Anne kalbimi parçalıyorlar… Anneciğim… Anne… Anne… An… Ah! Kürtajınız tamamlandı hanımefendi ![]() olsun! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|