![]() |
Bir Anlik Piskoloji |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Anlik Piskolojiyalan dolan dünya ![]() ![]() ![]() ![]() birgün ölecegiz ve kurtulacagiz ![]() ![]() ![]() ![]() Neden aci cekeriz? Hersey neden bukadar zor olmali? Anlayamadigim tüm sorulari dizmek istiyorum simdi ![]() ![]() ![]() ![]() Bitmek bilmeyen sonu gelmeyen bir izdiraba mahkum yasamak, ve her yeni gün o günü o izdirablardan siyrilmak icin savasarak gecirecek kadar kötü olmayi basarmismiyimdir gercekten ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimle hesaplasmaktan biktim, cagresiz cagreler aramaktan ve sürekli tam yeniden baslayacakken hizla geriye dogru sürüklenmekten cok yoruldum ![]() Ölmek istiyorum sadece ölmek ![]() ![]() ![]() Hayatim bu olamaz benim diye düsünüyorum bazi bazi aklim yerine geldiginde ve ben etrafima bakinca net görebildigimde ![]() Etrafimda olup biteni hazmetmek icin kendimi icine sakladigim aklimin uydurdugu masali hikayenin bir parcasi oluyorum yavas yavas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her kendime gelislerim bir öncekinden daha uzun sürüyor ![]() Aklimi oynatiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() maykil |
![]() |
![]() |
|