![]() |
Ben Ne Zaman Büyüdüm? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Ne Zaman Büyüdüm?Ben ne zaman büyüdüm? Ne kadar zaman oldu asla değişmez dediğim düşüncelerim değişmeye başlayalı? O kadar dik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşüncelerini açıkça ifade etmekle ![]() ![]() ![]() ![]() "aile şöyle olur" ![]() ![]() ![]() böyle söylenir" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya ben onlara "sahtekar davranıyorsunuz ![]() ![]() ![]() Dünya dönüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşımda bir duvar saati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dışarıda yağmur durdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar zaman oldu asla değişmez dediğim düşüncelerim değişmeye başlayalı? Ya onlar ![]() ![]() Ben ne zaman büyüdüm? |
![]() |
![]() |
|