---Kısa Kısa--- |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
---Kısa Kısa---Hitler toplama kampina gitmis, yahudilerden birini cagirmis : - "2+2 kac eder" diye sormuş ![]() ![]() adam da "7" demiş Hitler donmus arkasindaki yuzbasiya: - "Ulan bu ne bicim toplama kampi? Asiri ishalden sikayetci biri Cerrahpasa'ya gider hemen ![]() ama burokrasiden dolayi belgeleri karisir ve kahramanimizi yanlislikla psikiyatri servisine havale ederler![]() 15 gun suren tedaviden sonra, taburcu olacagi gun, bir arkadasi karsilamaya gelir: - "Noldu gecti mi ishal ?" - "Hayir gecmedi ama artik takmiyorum" bakin cocuklar insan oole mukemmel bi yaratiktirki vucudunda hicbi$i gereksiz degildir allah ne eksigi ne fazlasi olacak $ekilde yaratmi$tir - hocam o zaman neden sunnet oluyoruz ? Temel bigün iki kulağıda yanık halde doktora gitmiş doktor:Noldu böyle demiş Temel:ütü yapıyordum telefon çaldı telefon diye ütüyü kulağıma götürdüm Doktoreki diğer kulağın nasıl yandı? demiş Temel: onuda ambulans çağırırken yaktım Ilk dogumunu yaptiran stajyer doktor, yaninda kendisini izleyen hocasina sordu : - Nasil buldunuz hocam? Profesör : - Iyi, iyi ![]() ![]() dedi Yalniz, dogumdan sonra annenin poposuna degil, bebegin poposuna saplak vurulur ! ![]() |
|
|
|