![]() |
---Kısa Kısa--- |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ---Kısa Kısa---Hitler toplama kampina gitmis, yahudilerden birini cagirmis : - "2+2 kac eder" diye sormuş ![]() ![]() ![]() ![]() Hitler donmus arkasindaki yuzbasiya: - "Ulan bu ne bicim toplama kampi? ![]() ![]() Asiri ishalden sikayetci biri Cerrahpasa'ya gider hemen ![]() ![]() ![]() ![]() 15 gun suren tedaviden sonra, taburcu olacagi gun, bir arkadasi karsilamaya gelir: - "Noldu gecti mi ishal ?" - "Hayir gecmedi ama artik takmiyorum" ![]() ![]() bakin cocuklar insan oole mukemmel bi yaratiktirki vucudunda hicbi$i gereksiz degildir ![]() ![]() - hocam o zaman neden sunnet oluyoruz ? ![]() ![]() Temel bigün iki kulağıda yanık halde doktora gitmiş ![]() doktor:Noldu böyle demiş ![]() Temel:ütü yapıyordum telefon çaldı telefon diye ütüyü kulağıma götürdüm ![]() Doktoreki diğer kulağın nasıl yandı? demiş ![]() Temel: onuda ambulans çağırırken yaktım ![]() ![]() ![]() Ilk dogumunu yaptiran stajyer doktor, yaninda kendisini izleyen hocasina sordu : - Nasil buldunuz hocam? Profesör : - Iyi, iyi ![]() ![]() ![]() ![]() poposuna saplak vurulur ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|