Komik Fıkralar]]] |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik Fıkralar]]]TESADÜF BU YA! Kopenhag'da bir genç doğum kliniğine girip danışmaya başvurdu: — 48 numaralı odada yatan genç kızla görüşmek istiyorum ![]() Nöbetçi hemşire sordu:
— Öyle mi? Çok memnun oldum tanıştığımıza Bende annesiyim ![]() ![]() ![]() EVLİLİĞİN BÖYLESİ Nasrettin Hoca evlenmeye niyetlenir Eş- dost bir hatuncağızı öve öve göklere çıkarırlar![]()
![]() ![]() Hoca'nın gönlünü çelerler![]() Evlenirler Zifaf gecesi yüz görümlüğünü veren Hoca, gelinin duvağını kaldırır Aman Allah'ım! Çirkin bir gelin![]() Gelin hanım, kocasına sadakatini göstermek için: — Hoca efendi, akrabalarından kime görüneyim, ki me görünmeyeyim? diye sorar ![]() Hoca şaşkın: — Aman hatun, bana görünme de kime görünürsen görün ![]() ![]() der![]() DOĞRU SÖZ Müfettiş, öğrencilere sorar: — İçinizde en uslu kim? Öğrenciler, hep bir ağızdan - cevap verirler: — Öğretmenimiz! GEZGİN Hoca'nın hanımı çok gezermiş Düğün-dernek, bayram-seyran![]() ![]() dolaşırmış![]() Hoca'nın dostları: — Hocam, yenge biraz çok dolaşmıyor mu? derler ![]() Ne de olsa hatunu Hiç laf söy-letir mi Hoca ![]() ![]() ![]()
İstanbul'a yeni gelen köylü, kuyumcu dükkânının vitrinini merakla inceliyordu Kuyumcunun çırağı, onunla alay etmek için:
|
|
|
|