![]() |
Komik Fıkralar]]] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Fıkralar]]]TESADÜF BU YA! Kopenhag'da bir genç doğum kliniğine girip danışmaya başvurdu: — 48 numaralı odada yatan genç kızla görüşmek istiyorum ![]() Nöbetçi hemşire sordu:
— Öyle mi? Çok memnun oldum tanıştığımıza ![]() de annesiyim ![]() ![]() ![]() EVLİLİĞİN BÖYLESİ Nasrettin Hoca evlenmeye niyetlenir ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Evlenirler ![]() ![]() ![]() Gelin hanım, kocasına sadakatini göstermek için: — Hoca efendi, akrabalarından kime görüneyim, ki me görünmeyeyim? diye sorar ![]() Hoca şaşkın: — Aman hatun, bana görünme de kime görünürsen görün ![]() ![]() ![]() ![]() DOĞRU SÖZ Müfettiş, öğrencilere sorar: — İçinizde en uslu kim? Öğrenciler, hep bir ağızdan - cevap verirler: — Öğretmenimiz! GEZGİN Hoca'nın hanımı çok gezermiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoca'nın dostları: — Hocam, yenge biraz çok dolaşmıyor mu? derler ![]() Ne de olsa hatunu ![]() letir mi Hoca ![]() ![]() ![]()
İstanbul'a yeni gelen köylü, kuyumcu dükkânının vitrinini merakla inceliyordu ![]()
|
![]() |
![]() |
|