Hayaller Yasanmali |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hayaller Yasanmali-Sana birsey soracagim… -Sor -Cocukken en büyük hayalin neydi hatirliyormusun? -hmm bir saniye ![]() ![]() cocukken en cok Wald Disneye gitmeyi hayal ederdim![]() Oradaki masal kahramanlariyla dans edip, kendimi prenses sanmayi ve tipki masallardaki gibi yasamayi isterdim -Güzel bir hayalmis J Peki gittinmi hic? -Hayir hic gitmedim, ama hep gidecegimi saniyordum Annem götürecegini söylerdi Ama Babam sanirim, fazla orali olmadi Bak ya nerden hatirlattin![]() ![]() uctum ben yine-Peki nezaman vaz gectin bu hayalinden? -Bilmem, yani aslinda vazgectim diyemem, ama unuttum bu hayalimi, malum gelecek telasi yüklenince insanin omuzlarina, insan unutuyor bazi seyleri ![]() ![]() sanirim daha cok masumiyeti geride birakiyor, safligi ve temizligi, hayalperestligi, cünkü ayakta kalabilmek icin daha gercekci olmak zorundasin, biranlik dalginligini bile kaldiramiyor bu hayat -Yanlis düsünüyorsun -Yanlismi? Neden? -Büyümüssün sen ![]() ![]() ![]() insan hep cocuk kalmali, bak simdi![]() ![]() sana birsey izleticem![]() ![]() harika bir koleksiyonum var, müthis bir film izleticem sana bekle hemen geliyorum![]() ![]() ![]() -dur nereye gidiyorsun ![]() ![]() -bir saniye geliyorum hemen ![]() ![]() ![]() Genc oturma odasindan cikar ve bir müdhet sonra elinde bir filmle geri döner Filmi genc kiza gösterir Genc kiz gülümser-inanmiyorum Arielle kücük deniz kizi ![]() ![]() ![]() -evet, gerci diger walt disney masallarida var ama, en cok bundan hoslanacagini düsünerek bunu getirdim ![]() ![]() -hakkattende öyle, ya nerden bildin ? genc gülümser -sende özgürlük özlemi var ordan tahmin ettim ![]() -özgürlük özlemimi ? -Evet, heran kendini okyanusun serin sularina atip sonsuzluga birakmayi ister gibi bakiyorsun Heran herseyden ve herkesden vazgecmeye hazirmis gibi bir güvensizlik, fakat bir okadarda kendini istemedigin hayati yasamaya mahkum edecek kadarda fedakarlik var gözlerinde![]() Genc kiz tüm dikkatiyle dinler genci Kisa süren sessizligi yine genc bozar ![]() -Peki ozaman, izleyelim ![]() ![]() ![]() Hayallerinizi unutmayin, siz cocukken ne istiyordunuz? Istediginiz yerdemisiniz, yoksa hala sorumluluklarinizla dolu yasam mücadelesi listenizde, en son siralarda mi hayaliniz? Hicbirseyi ertelemeyin ![]() ![]() hayat bir hayali doyasiya yasamak icin cok feci kisa!!!Yeliz Ilhan |
|
|
|