![]() |
Devammmm.... |
![]() |
![]() |
#1 |
ErGENEKON_GS_48
|
Devammmm....Adam, Hindistan sokaklarında gezerken balkonun birinden başına buda heykeli düşmüş ![]() ![]() ![]() Sana Ahmet´in selamı var ![]() Amerika´nin en çok nete bağlanılan eyaleti hangisidir? Connecticut ![]() Osmanlılar yemeği sürekli suyuna banarak yerlermiş, sürekli bana bana kollarında bir kas oluşmuş ![]() Kadının biri akşama kadar mutfakta durmuş, hiçbir şey düşünmemiş ![]() Çünkü tefal her şeyi düşünmüş ![]() Adamın biri gökdelenin tepesinden atlayacakmış altından bir şey geçmiş atlamamış ![]() Peki iki kişi atlayacakmış; atlamamışlar neden? Were geçmis Aykut gol atamayınca ne der? I couldn´t ![]() Boşluktaki file ne denir? Fill in the blanks ![]() (em ay e) tencere? No I´m not ![]() Yerin kulagi var derler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayir yemem! * Iyi, sen kamyonu al, leonardo da vinci! * Ben yürüyelim diyorum Jerar depar diyo ![]() * Celin Dion baska bisey demiyon ![]() * Yeni bir ruj çikmis ![]() ![]() ![]() * Elisabeth Arden neden hamile kalmis? ![]() ![]() ![]() * Heykel!!! sacin dökülmüs ![]() ![]() ![]() -Cemin sana selamı var ![]() ![]() ![]() -Hangi Cemin? -Sivilcemin
![]() |
|