Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yollar

Yollar..

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yollar..

Yürüdüğüm yollar
Koştuğum yollar
Üstünde uçtuğumkimisinde süründüğümkiminin ortasında enlemesine uzanmışken,araçlar altında ezildiğim

Kimi uçurumun kenarında,kimi güzel manzaralı,kimi taşlı,topraklı,kimiyse hepten patika

Yine de,her acıya beni onlar götürse de vazgeçemedim bu yol düşkünlüğündenhep bir aracın içinde,bir yolda olmalıyım,hep yolculuk etmeliyimBir yere ait değilim ben,hiç de olmadım,konmadan göçmeliyimçoğunlukla yalnız olmalıyım; bazen kalabalık olabilironları da en fazla üçüncü istasyonda bırakmalıyım

Bir yerde yarım saatten fazla kalmamalıyım,kimseyle de ahbap olmamalı

Bazen şoförle ya da makinistle gözgöze gelmeliyim,''burdada mı inmeyeceksin'' der gibi bakmalıben yerime biraz daha yerleşmeliyim

Başımı dayadığım camda yaşamalıyım hayallerimi,geriyi hiç olmamış gibi bırakmalıyım arkamda,sanki ''ben'' diye biri hiç varolmamış gibibirdenbire boyut değiştirmişim gibi

Ruhum her gidenin ardından tırmalıyor beni çocuk gibi,gitmek için,yollara düşmek,devr-i daim yapmakmobil ,seyyar,gezgin ne denirse artık,her an her şartta durmadan gitmek için

Aslında gitmedim değil,gidemedim de değil,çok gittim
Ama ne var ki,Keloğlan gibi,az gittim,uz gittim,dere tepe düz gittimbir döndüm baktım arkama ki,bir arpa boyu yol gitmişim

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Yollar..

Eski 08-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yollar..

qrst112 tarafından gönderildi

sanada aynısı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com