![]() |
ßir Ablanın Günlüğü .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ßir Ablanın Günlüğü ..aßlaysanız ![]() ![]() Yada aßla olmaya adaysanız veya hiç aßla olmadıysanız Okuyunn(= aßilerde Okuya ßilir kahramanımızın 55 yaşındayken tutmaya başladığı bir günlük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 haziran 1977=> annem bugün babama "hamileyim" gibi bişey söyledi ![]() ![]() ![]() babam da çok sevindi nedense ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() terbiyesiz şeyler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 18 eylül 1977=> annem acayip kilo aldı hiç dikkat etmiyor bu aralar kendine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 25 kasım 1977=> babam sürekli annemin karnına kulağını dayıyor ![]() ![]() ![]() manyak mı bu adam? 19 aralık 1977=> annem iyice göbeklendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pislik içinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() babannemle ananem sık sık bize gelir oldular son günlerde ![]() ![]() ![]() yapıyor temizliği yemeyi ![]() ![]() ![]() 17 ocak1978=> ev çok kalabalık ![]() ![]() ![]() götürüyorlarmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 18 ocak 1978=> bugün çok tuhaf bişey oldu ![]() ![]() ![]() götürdükleri "hastane" denilen yere götürdü ![]() ![]() ![]() sarılı bişii var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() istiyorum nedir o acaba? sonra babam beni kucaklayıp gösterdi onu ![]() ![]() ![]() bişeye benzetemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "artık abla oldun sen" dediler " sana kardeş geldi" dediler ![]() ![]() ![]() duraksadım ![]() ![]() ![]() 19 ocak 1978=> annem ve biz "kardeş" denen şeyle beraber hâlâ hastanedeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() galiba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20 ocak 1978=> döndüğümüzden beri eve giren çıkanın haddi hesabı yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilgilenmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hemen iniverdi nedense ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 22 ocak 1978=> evde acayip bir koku var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o çok sevdiğiniz "kardeş" denen şey altına yapmış ![]() ![]() ![]() şimdi onun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 25 ocak 1978=> bugün öğrendim ![]() ![]() ![]() farklıymış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yönümüz olamaz ![]() ![]() ![]() 15 nisan 1978=> ilk başta şu kardeş denen şeyi sevmiştim ama şimdi gıcık oluyorum ![]() ![]() ![]() oynamıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 19 nisan 1978=> bugün çok üzgünüm çok ağlıyorum ![]() ![]() ![]() tokadımı yedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() allah? annem de babam da beni sevmiyorlar artık onu seviyorlar ![]() ![]() ![]() 1 eylül 1978=> bu ne rahatlık be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bugün ha yarın gider diyoruz ama demir attı mübarek gitmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() oooooohhhh! şimdi de benim eski kıyafetlere konuyor ağamız ![]() ![]() ![]() sana söyleyeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 17 haziran 1980=> artık anladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() babamı da aldı elimden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hâlâ eski bebeklerimle oynuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13 eylül 1982=> ben artık büyüdüm annem babam öyle diyo ve bugün okula başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alındı bana ![]() ![]() ![]() hayret? 25 ekim 1982=> ben deftere bişeyler yazarken o sürekli yanımda duruyor ![]() ![]() ![]() 27 ekim 1982=> eyvah!!! bütün defterlerimi karalamış bu kardeş ![]() ![]() ![]() şimdi örtmenime ne diycem? 20 ağustos 1983=> kardeşim bugün "sünnet" oluyor ![]() ![]() ![]() bilmiyorum ![]() ![]() ![]() sonunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sanırsın sadrazam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilgileniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() salak elbiseyi bilmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 16 temmuz 1996=> vay be ![]() ![]() ![]() üniversiteyi kazandı? mühendis olucak okul bitince ![]() ![]() ![]() onu çok seviyorum ![]() ![]() ![]() 2 mart 1997=> bizim ufaklığa bak sen ![]() ![]() ![]() çıkıp geleceği günleri de görecekmişiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir bakayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çarpık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 temmuz 1997=> aaaahhhhh!!!! hayat ne güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaan hayatıma girdi gireli çok mutluyum ![]() ![]() ![]() planlarımız var ![]() ![]() ![]() tanıştıracağım onları bakalım ![]() ![]() ![]() 20 temmuz 1997=> kaan ile kardeşim tanıştılar ama kardeşim hiç bir yorumda bulunmuyor ![]() ![]() ![]() yapmazsın" diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() öyle mi yapmıştım halbuki ![]() ![]() ![]() 30 mart 1998=> allah belanı versin kaan ![]() ![]() ![]() istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() götürdü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13 kasım 2001=> güle güle kardeşim ![]() ![]() ![]() bu gurbet evde anan baban bacın yüzüne hasret" ![]() ![]() ![]() seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ağustos 2003=> ve kardeşim evleniyor bugün ![]() ![]() ![]() dediğim nilay'la ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kardeşime iyi bak nilay ![]() ![]() ![]() sever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yakışıklı ![]() ![]() ![]() 3 ocak 2005=> bugün hala oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hastaneye gidemedim ama annem bebeğin bana benzediğini söylüyor ![]() ![]() ![]() kardeşim benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|