![]() |
Sevilmek İçin Randevümü Almak Gerek!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevilmek İçin Randevümü Almak Gerek!..! SEVİLMEK İÇİN RANDEVÜMÜ ALMAK GEREK! ![]() ![]() Kapıdan içeri girer girmez neşeyle bağırdı: "Anne biliyormusun bugün yuvada ne oldu?" "Görmüyor musun? Telefonla konuşuyorum ![]() Hiç kimsenin sevdiği şey birbirine benzemiyordu ![]() ![]() Herşey erteleniyordu telefon ve araba söz konusu olduğunda ![]() Bir de eve misafir gelecek oldumu kendisine hiç yer kalmıyordu ![]() Annesi kapattı telefonu ![]() ![]() ![]() "Sana yardım edeyim mi?" dedi en sevimli halini takınarak ![]() ![]() "Hayırdır ![]() ![]() ![]() ![]() Yorgunluk nasıl bir şeydi ![]() ![]() ![]() ![]() "Anneciğim yorulduğun zaman gül kokulu uykulara dalarsın ![]() ![]() "Uykuya dalayım da gül kokuları kusur kalsın ![]() ![]() Bu kelimeden nefret ediyordu ![]() ![]() ![]() "Anneciğim sen yorulma diye…" "Yemekte konuşuruz cocuğum ![]() ![]() bitirmem lazim ![]() ![]() "Hani siz yoruluyorsunuz ya…" "Eeee… ![]() "Ben de oynamaktan yoruluyorum ![]() "Ne yapayım?" "Bilmem…" Yapılmaması gerekenleri biliyordu da büyükler, yapılmasi gerekenleri hiç bilmiyorlardı ![]() ![]() Annesi öfkeyle söylenmeye başladi ![]() yordamı ![]() Çocuk sırtüstü yatıp, anneannesinin köyünü düşündü ![]() Gaz lambasının ışığında deli tavşan masalını anlatışını ![]() aksini getirdi gözlerinin önüne ![]() Anneannesi gibi iki ellerini birleştirip işaret parmaklarını yukar kaldırarak tavşan kafası yaptı ![]() ![]() Yoldan gecen arabaların farları duvardaki tavşana yol açtı ![]() dolaştı sağda solda ![]() Otlarla kuşlarla konuştu ![]() ![]() ![]() ![]() Neden sonra ışıklar geldi ![]() ![]() Kanepeye koştu ![]() ![]() Masanın üstündeki dosyalara baktı iğrenerek ![]() ![]() ![]() "İşin bitince beni sever misin anne?" dedi ![]() Kadın, sevilmek için randevu alan çocuğuna bakarak sabaha kadar ağladı ![]() |
![]() |
![]() |
|